Egy éve van egy befogadott, kinti cicám. Bent pedig van egy nagyon idős, de a kinti elég harcias, nem szeretném összeengedni őket, mert a benti nagyon érzékeny. Viszont most nagyon zavar, hogy kint kell lennie a befogadottnak ebben a hidegben?
Van egy bélelt, szigetelt háza egy sufniban, illetve annak az aljában egy fűtőszőnyegen alszik, de az nem olyan meleg. Kora este beszoktam őt engedni 2-3 órára a konyhába, picit melegedni, addig az idős cica másik helyiségben van. Viszont most felszabadult egy szoba, ahová amúgy sem jár be igazán az idős cicám, így arra gondoltam, hogy legalább éjszakára beengedném oda a kinti cicát, amikor mínuszok vannak. Csak félek, ha nagyon hozzászoktatom a bent alváshoz, nem zavarhatom meg a hőháztartását? Mert olvastam valami ilyesmit, hogy kinti cicát, ne nagyon fűtött helyre engedjünk be ilyenkor. Mondjuk ez nem annyira meleg szoba.
Bocsi a hosszú leírásért, előre is köszönöm a segítséget!
Szia, köszi a választ. :)
A sufnin van macskaajtó, de az éjszakára zárva van, csak napközben nincs. Van bent neki alom, de nem is végzi abba a dolgát, de nem is akar kijönni, megszokta így.
Igen, van, hogy az enyém is kint van nappal a tuja alatt. Ki érti őket... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!