Narancssárgás/mustársárgás macskapisi mitől lehet?
A kislányom játékát lepisilte a szomszéd macska... vagy nem tudom mit csinált vele. Nagy mennyiségű folyadék van körülötte, sötét narancssárgás színű. Szagolni nem szagoltam, csak rohantunk kezet mosni.
A 1,5 éves lányom valószínűleg bele is nyúlt... A keze egész nap a szájában... Remélem nem nyalta meg valahogyan.
Ez macska hasmenés lenne vagy normális, ha sötét narancssárga, nagy mennyiségű pisi jön egy macskából? Beteg lehet? Jajj istenem...
Semmi baja -_-
csak ivaros a cica és erősebb a pisije. Nem láttál még pisit, amikor valaki keveset iszik? Sokkal sötetebb és erősebb a szaga.
Pisitől meg nem lehet semmit elkapni, főleg nem macskától. Ne legyél már ennyire "városi"...
Jolvan kerdezo, nyugodj meg, nincsen semmi baj.
Meg ha beteg is, akkor talan valami hugyuti dolog (de nem biztos, en nem lattam meg ivaros macskapisit, lehet az ilyen), de a lenyeg, hogy nem kaphatjatok el tole. Igencsak keves betegseg van, ami allatrol emberre terjed.
Talan max a fergesseg, de azt meg egyebkent is ossze lehet szedni, meg csak allat se kell hozza.
Ez szerintem nem ebbe a topikba való. Egyrészt.
Másrészt, ez lehet attól is, hogy ivaros a cica, meg attól is, ha keveset ivott, vagy akár hugyúti fertőzése van. Egyik se veszélyes a gyerekedre. Megnyugodtàl mami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!