Becsomósodó macskapisit és macskakakit bezacskózzátok és kuka vagy van, aki a wcbe dobja?
Van olyan alom, amit le lehet húzni a wc-n, de ha nincs kifejezetten ráírva, hogy lehet, akkor ne.
Az Aldis nem lehúzható.
Én kis zacskóba teszem, azt összekötöm és úgy megy a kukába.
Van olyan, amire rá van írva, hogy lehúzható, de az ismerősöm szerint, aki duguláselhárítással foglalkozik, azt sem kellene lehúzni. Vagyis azt mondta, hogy nyugodtan, amíg húzogatják, neki biztos lesz munkája :D
Amúgy nálunk a pisinek van külön kuka az alom mellett, a kaki meg megy a klotyóba. Az a pár szem alom, ami a kakira ragad, nem fog dugulást okozni. Amúgy én is Aldisat használok, nekünk az vált be a legjobban.
Maximum azt az almot lehetne lehúzni a vécén, ami egyébként is lebomlana, de nekem is van csatornás ismerős, ő mondta h a WC papíron kívül a wcbe inkább semmit ne dobjak. A legtöbb macskaalom bentonit alapú, az pedig nem bomlik (aldis is olyan).
Én is zacskózom és kuka, pedig én ilyen forgács szerűt használok ez biztos lebomlik, de nem kockáztatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!