Kutyapiszok probléma --> nincs kuka?
A level mindenkepp jo otlet, de van az a mondas, hogy egy fecske nem csinal nyarat... Beszelj a helyi tobbi kutyassal, biztosan van mas eszreveteluk is, nem csak a kukak hianya...
egyebkent en is neha megyek falura a kutyaimmal, ott csak a kozponti helyeken vannak kukak en emiatt celzottan olyan helyen engedem Oket csak elvegezni a dolgukat, ahol tudom, hogy senkit nem zavar es ott hagyom. Egyebkent szornyu, plane mert varosban en is mindig osszeszedem. Az en kutyaim is kerttisztak mert varoson belul nekunk is van kert, ugyhogy tudom milyen rossz... de ugy nagyjabol ezt a ket lehetoseget tudom sajnos csak mondani...:/
Külvárosban lakunk, kuka szintén nincs, úgyhogy én is cipelhetem hazáig. Nem túl gusztusos, de egy övtáska vagy kabátzseb legalább segít abban, hogy ne legyen közben tele a kezem.
Az önkormányzatnak lehet levelet írni, de ha beleírod, hogy nyaraló vagy, nem ottani választópolgár, akkor kisebb eséllyel jársz sikerrel. Esetleg meg lehet próbálni több, hasonló helyzetben lévővel összefogni és úgy írni a levelet.
Nem nyaraló, a normál lakóhelyünk körzetében sehol nincs kuka, csak a buszmegállókban. Ha útba esik, oda dobom ki, ha épp aznap viszik a kukákat, akkor néha egy még el nem vitt kukába. De az esetek túlnyomó többségében viszem magammal hazáig, és a mi kukánkba dobom ki.
Lassan 10 éve, semmi nem változott. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!