Hogy tudom kiszedni a macskapisit a kanapé kárpitjából?
Az utóbbi pár hétben rendszeresen telibeh*gyozza a macskám a kanapékat. Gyanítom hogy jelöl, kértünk ivartalanításra időpontot a dokitól, de már kezdek besokallni. Használom a sanytolnak ezt a textilekre való fertőtlenítőjét, amivel be kell fújni az anyagot és semlegesíti a szagokat, de én így is érzem időnként a pisiszagot. Illetve az sem segít, hogy legtöbbször akkor csinálja mikor nem vagyok itt, így esélyem sincs gyorsan felitatni a cuccot mielőtt beissza a kárpit... 🙄
Nőstény macs, van mellette egy másik csajszi is, ő már ivartalan.
Leginkább sehogy. Az a szag ki nem jön egy kis sprayvel.
Macskának kint a helye
Jelölni a kandúrok szoktak, itt más lesz a probléma. Dokitól kérjetek az ivartalanításkor vizsgálatot is, hogy nincs e valami gyulladása, amitől pl fájdalmas lehet a pisi.
Illetve alom változott az elmúlt időszakban? A másik cicával kijönnek, nem stresszes?
A kárpittisztító gép jó ötlet, én gőztisztítóra gondoltam, de azt idővel amúgy is szeretnék venni. Illetve igen, valószínűleg ki fogom rakni a szobából, ha ezt még sokáig csinálja, de azért remélem az ivartalanítás rendbeteszi a dolgokat.
A másik macskával kijönnek, a nagyobbik volt inkább aki nehezebben fogadta el az új cicát, és elég egyértelmű is, hogy azért pisil jobbra-balra a kisebbik, mert ivarosodik, épp abban a korban van.
A másikkal nem vártam meg hogy elérjünk idáig, 7 hónaposan már vittem kipakoltatni, viszont a kisebbiket utcáról fogadtam be, így nem tudtam biztosan mennyi idős, na meg egyéb kezelései is voltak.
Off:
Elsőnek:
Süket cica. Szóba sem jöhet, hogy kint legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!