Pécs, Endresz utcai állatorvosi rendelőben mennyi egy kandúr macska ivartalanításának teljes ára?
Holnap viszem a 8 hónapos kandúromat ivartalanításra. Igen, próbáltam hívni őket többször, tisztában vagyok a nyitvatartási idővel is, de mindig kisípol, mintha ki lenne kapcsolva a telefon, munkába indulás előtt még nincs nyitva, mire végzek, addigra meg már nincsenek, így személyesen sem tudok bemenni megkérdezni. Honlapjuk szerint egy 10es, a konkrét kérdésem az lenne hogy ebben benne van e a kábítás is (árlistájuk szerint 6000 Ft.) vagy erre a 10esre rászámolják azt is?
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Köszönöm a választ! :) Nem is spórolás miatt kérdeztem, csak azért hogy úgy vennék ki akkor pénzt az autómatából. Van egy ivartalanított kutyusom otthon, a kertesházunkban, láttam már ilyet, őt még 6000-ért műtötték 8 éve, azóta én panellakó lettem és 1 hónapja vettem magamhoz a kis bestiát, így evidens, hogy ivartalaníttatom, csak hát itt a pécsi árakkal, rendelőkkel és az azok által nyújtott szolgáltatásokkal még nem nagyon vagyok képben. Arra meg már nem emlékeztem hogy a kutyusom esetében pontosan mi volt az árba foglalva a herélés mellett.
Köszi szépen mégegyszer
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!