Hol legyen a macska a házfelújítás időszakában?
1. A megszokott környezetében (kertes ház), ahová számára idegenek járnak majd be naphosszat fúrni, faragni, bútorokat tologatni, vagy
2. egy teljesen új helyen, egy picike lakásba zárva a gazdájával?
Macskalélekhez értők, kérlek, segítsetek dönteni!
A cica rendkívül félénk, a gazdáihoz nagyon kötődő, érzékeny kis állat, akit még az is megvisel, ha csak pár óráig egyedül marad otthon. A lakásban sokkal kevesebb magányos órája lenne, és főleg, nyugodtabb körülmények között volna, azonban ott a teljes környezet, az összes tárgy idegen volna számára, és nem tudna hova kimenni sétálni, kifeküdni napozni, körbeszaglászni, amit itthon a kertben nagyon szeret csinálni. Az egyik ismerősöm szerint a házban egész nap rettegne, sírna utánunk, és talán el is szökne, más azt gondolja, a költözés nagyobb trauma lenne számára. Mi a kevésbé rossz döntés?
6: én már költöztem kijárós macskával (korábban sajnos ezt szokta meg, nem tudtam teljesen bentre szoktatni, nem bírja), velem maradt, nem próbált visszamenni. Költözés után 1 hétig a házban volt, amíg megnyugodott, aztán elkezdett kikéretőzni. Szóval nem igaz, hogy a macskát nem érdekli az ember, max akkor, ha nem foglalkoznak vele.
Kérdező, szerintem vidd magaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!