Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Lehet, hogy veszett?

Lehet, hogy veszett?

Figyelt kérdés

Már hetek óta szelíditek egy környéken élő kóbor macskát. Már nagyon szelíd, és aranyos lett. Ma is kimentem hozzá játszani, de mikor játékból harabdálta a kezemet, az egyik foga megszúrt, de nem vérzett az újjam :S

Honnan lehet tudni, h veszett egy macska?

2010. szept. 13. 18:40
 1/4 Holdtündér ***** válasza:

A kutyáéhoz hasonló tünetek mellett legfeltűnőbb az, hogy az emberrel szemben igen támadó magatartást tanúsít, „fejre támad”, ugyanezt teszi a kutyákkal szemben is. Ez a kifejezetten dühöngő veszettség az esetek többségében 2-4 nap alatt elhulláshoz vezet.

A kutya tünetei túl hosszúak, inkább belinkelem.

[link]

2010. szept. 13. 19:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Már miért lenne veszett? Sztem csak szelidítsd tovább biztosan menni fog :) Aztán adj neki inni meg enni, vidd el dokihoz és tartsd meg benti cicának ha tudod. Én is ezt tettem, és az enyém a világ leghűségesebb tása(i) :)
2010. szept. 13. 19:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Biztos nem veszett:)...csak örül neked. Az én cicáim is szoktak harapdálni, néha véresre:D. Természetesen mindig kezelem a "sebeimet" teafa olajjal. Sose lehet tudni, hiszen kint is mászkálnak.
2010. szept. 14. 09:50
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! én is arra gondoltam, h megtartom, de a szüleim nem engedik:(de nem baj, attól még jóban leszünk a cicával! :)
2010. szept. 15. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!