Lehet veszett a cicám?
Ma olyan kedvetlen volt, nem is engedett magához. Estefele észrevettem, hogy zihál, borzalmasan jár a mellkasa, odatartottam a fejem a szájához, és hörgő hangot ad ki. És mindamellett borzasztó sovány.
A soványságra azt mondta az orvos még régebben, hogy ő ilyen természet, ezért annyira nem is foglalkoztunk vele, hisz enni evett. Ő amúgy sem nagyon engedett minket közel magához, ritkán, de ma megfogtam, és "átvizsgáltam". Szinte szó szerint szúr a gerince annyira sovány, tehát teljesen kitapintható. Kicsit olyan nekem, mintha magáról se tudna, üveges tekintettel néz előre, ül, és a fejét lehajtva gubbaszt.
A google-ban olvastam a veszettség jelei között ezeket a légzési nehézségeket, gennyes duzzanatokat a torokban, és a zihálást is.
A másik meg, hogy én megfogtam őt...:S
Mielőtt letámadtok reggel jön az orvos, de rajta kívül még van 2 cica, és egy kutya.
veszettség esetén még szelídebbnek kéne lennie.
ezért is tiltanak el mindenkit a túl szelíd vadállatoktól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!