Van esély, hogy a kandúr cicám visszajön?
Van egy fekete 2 éves kandúrom és a legnagyobb gond az, hogy nincs ivartalanítva. A papám nem türi meg az állatot a házban ezért úgy alakult hogy éjszaka a macska a kazánházban van, napközben pedig beszoktam vinni a lakásba, persze ez miatt a papa hisztizik, de nem akartam sose hogy kóboroljon a macskám. Kedden este, mikor vittem át a kazánházhoz kiugrott a karomból,már bánom hogy nem szàllitódobozba vittem és elszaladt a sötétbe. Este 11ig odakint keresgéltem, de sehol nem találom. Már 2 napja nincs meg és nem tudom mit tegyek. Tettem ki neki vizet, ételt és az ágyát is hátha a szagra hazajön.
A szomszédok se látták, nagyon félek hogy valami baja lesz. Kis faluban lakom, de a fő út közel van hozzánk félek nehogy elüsse az autó.
Annyira várom haza, eldöntöttem hogy ivartalanítani fogom! Van esély?
Van esély. Két nap nem sok.
Viszont az ivartalanítás csak azt oldja meg, hogy ne legyél passzív szaporító és hogy a cicád valamivel kisebb eséllyel kapjon el betegségeket. Ettől még ugyanúgy kóborolni fog. Lehet, hogy akkora távokat nem tesz meg, mint ivarosan, de a rá leselkedő veszélyekből nem lesz kevesebb sajnos. Ettől még mindenképp ivartalanítsd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!