Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit vegyek a macskám első...

Mit vegyek a macskám első szülinapjára?

Figyelt kérdés
Macskakerékre gondoltam eddig,de rendelni nem akarok.Hol lehet kapni?

2022. márc. 17. 07:24
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Az attól függ, hol élsz, hol laksz? Akkor tudjuk mondani milyen boltok vannak. Bár én megyeszékhelyen lakom, de ilyen macskakereket még egy boltban sem láttam.
2022. márc. 17. 07:49
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Macskakereket nekem évekkel ezelőtt akartak min. 120 ezerért eladni! Van fészbukon készítő, puccos cicáknak is ők gyártanak!

Én tonhal tortát csináltam és meglepten néhány játékkal. A macska nem tudja, hogy szülinapja van, ez csak gazdi hóbort! :)

A tortán ne legyen gyertya, csak ha fogja valaki a cicát!!! Rengeteg a baleset!

2022. márc. 17. 08:00
 3/25 A kérdező kommentje:
A tortára is gondoltam,esetleg küldenének képeket ,hogy néz ki?
2022. márc. 17. 08:26
 4/25 A kérdező kommentje:
Iker cicák szóval mindenből dupla kell......
2022. márc. 17. 08:27
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha valami finomságot adsz nekik és pár új kreatív játékot, annak is fognak örülni, ráadásul nem kerül egy vagyonba. Ők úgysem értik, hogy most neki szülinapjuk van, ezt csak mi gondoljuk...
2022. márc. 17. 08:39
 6/25 anonim ***** válasza:
53%
Ez valami vicc?
2022. márc. 17. 08:41
 7/25 A kérdező kommentje:
Nyolcas,nem nem vicc.
2022. márc. 17. 08:55
 8/25 anonim ***** válasza:
93%

Nincs azzal semmi baj szerintem, ha valaki az állata születésnapját is megünnepli. Nyilván az állat nem fogja fel, de a gazdinak jólesik, hogy ezzel is kifejezi a szeretetét. Az állat meg örül a finomságoknak (mint mindig).

Nekem volt egy kutyám, amelyiknek a tenyésztője minden évben rendezett "születésnapi bulit" az alom születésnapján, és meghívta az alomból született kutyákat gazdástul. Nekem ez tetszett, láttuk, mi lett a testvérekből, mi van az anyukával, egy kellemes délutánt eltöltöttünk, a kutyák játszottak stb.

Nem tudom, ez egyesek szemét miért szúrja, sokkal normálisabb dolog, mint amikor a kutya kinn van az udvaron, bezárva egy kennelbe vagy láncon naphosszat, vagy a macska kinn kóborol.

Kérdező: valami finom jutalomfalatot vegyél nekik, és ha nincs lézermutatós játékotok, a mi macskáink azt nagyon szeretik. Abból nem is kell kettő, mert a fénypontot ketten is tudják kergetni :) És még 1-2 kartondobozt kiraknék nekik, nálunk az a legnagyobb sláger...

2022. márc. 17. 09:04
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Hehe, a macska több ajándékot fog kapni, mint én az 50. szülinapomra (kaptam két doboz After Eight-et a két gyerekemtől). Na mindegy. Tényleg macska szeretnék lenni köv. életemben.
2022. márc. 17. 09:12
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Én kaját vennék, valami finomságot.

Legalábbis az enyém a játékoknál, tárgyaknál ezerszer jobban szereti a pocakját :)

2022. márc. 17. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!