Az "érzelmi" szálon kívül, milyen haszna van a macska tartásnak?
Nem tudom mit nyávog, de tök értelmes arccal mondja és néha értem már a hangokból, hogy mit akar.
Amúgy a dorombolás rezgései nagyon jót tesznek a törött csontoknak, sérült ízületeknek, szívnek és érzelmi megnyugvást adnak. Állandó finom meleg jön belőle, ezért egy szétcseszett gyomorra téve is jó. Van kiről gondoskodni, van aki vár haza ezért a depresszív hajlam is eltűnt.
Én szeretek játszani is. Felnőttként, munka mellett mikor fociznál bent vagy mikor készítenél színes dolgokat kézzel? Cica mellett lehet ilyet is, senki nem néz hülyének, mert hogy neki csinálod!
Nagyon jó praktikákat ismernek. Én pl. oda szoktam feküdni a napra, ahol van. 10 perc és fel vagyok töltődve! Ablakozik, sokszor olyan madarakat láthatok, amit előtte nem, mert van aki szól, hogy most nézzek ki! :D
19# Ettől a futópados valsztól és videótól kész vagyok 🤣😅🤣! Ne jusson eszedbe értekezleten mert kirugnak 🤣😀😅
22# nagyon szépen leírtad, én is így gondolom. Ezek pozitív dolgok és tényszerűen, fizikai valóságában teszik jobbá a napjainkat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!