Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Láttatok már valaha elütött...

Láttatok már valaha elütött macskát?

Figyelt kérdés
Kétlem hogy van ilyen. A macskák nem olyan hülyék hogy az autó elé szaladjanak. De kíváncsi vagyok hogy van-e olyan aki mégis látott már valaha.
2022. márc. 11. 21:43
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
#20 na igen az a probléma, hogy valaki írhatja le az igazságot, amikor lepontozzák, mert mások szerint hülyeség. Ez olyan, mint a laposföld hívőknek állítani, hogy márpedig a föld gömbölyű.
2022. márc. 11. 22:41
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

19. Es akkor már nem is igaz?

Kisgyerek vagy??

2022. márc. 11. 22:44
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Kb 10 éves lehettem mikor sétáltam a járdán az út szélén. Hirtelen koppanásra lettem figyelmes, majd ahogy oda néztem egy cica rángatózott és furcsa hangot adott ki és elnyúlt. Életre szóló trauma volt. Az autó azonnal tovább hajtott én meg ott álltam és nem tudtam mit tegyek, sírógörcsöt kaptam. Azóta nem lennék képes macskát tartani.
2022. márc. 11. 22:45
 24/33 anonim ***** válasza:
84%

Mindenki tudja hogy a pontozast like-kent hssználják.

Köze nincs a hitelesseghez.

2022. márc. 11. 22:45
 25/33 gublug ***** válasza:
66%
Fősuli alatt fotókat is készítettem róluk. Volt egy mappám tele útszéli döglött macskával.
2022. márc. 11. 22:46
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

A Balatoni úton hetente min 3 kilapított macskat látok... XI. Kerület.

Ennyit arról h nincs ilyen...

2022. márc. 11. 22:47
 27/33 anonim ***** válasza:
92%
Apam fuvarozott regen, es engem is vitt neha egy-egy kanyarra, ha nem volt suli, ha egy nap nem lattam min. 8 kivasalt macskat orszagszerte, akkor egyet sem. Es ez sajnos toredeke az egesz orszag naponta elgazolt macskainak. Akkoriban a kutya is eleg gyakori volt az ut szelen, ma mar szerencserw ritkan latok elutott kutyat, de a macskak nem ritkultak, eppen 2 napja este jottem haza, egy feher macska elutve fekudt a bejaronktol nem messze. De elofordult mar olyan is, hogy meg kellett allni az autoval, mert a kolyok macskak az uttesten jatszottak, es nem akartak arrebb menni.
2022. márc. 11. 22:58
 28/33 anonim ***** válasza:
92%

Egyszer láttam előttünk, egyszer pedig a barmtnőméké riadt meg (elég vad volt) forgalmas út mellett, és az egyik kerék megütötte, de elfutott. Azt hittük nem lesz baja, de másnapra megtaláltuk.

Egyszer kezdő vezetőként elém is kifutott nagyon közel, ráadásul leblokkolt a fényszórótól, és megállt előttem.

2022. márc. 11. 23:07
 29/33 anonim ***** válasza:
92%
Az én macskámat is elütötték, folyton az utcán kellett lennie szegénynek, egyáltalán nem engedte be a rohadék apám a házba, hiába ő szerezte nekem, anélkül hogy kértem volna... És láttam is egy kölyökmacskát így meghalni, egy tök lassan haladó autó végzett vele.. Éppen csak koppant a feje, semmi csúnya látvány nem volt, csak elaludt angyalom. Gyerek voltam még, de azóta megkönnyezem.
2022. márc. 12. 04:40
 30/33 anonim ***** válasza:
88%

Nem egyszer.

Sokszor kiugranak elénk is. Amikor bekanyarodunk az utcánkba, nem egyszer volt már hogy futott mellettünk egy macska majd kifutott elénk vagy épp előugrott az út széléről stb. Eddig még nem ütöttünk el egyet se. Egyre idiótábbak. Mondjuk lehet inkább öngyik lennének, minthogy ilyen tirpák gazdi mellett lakjanak akik kint tartják.

2022. márc. 12. 06:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!