Mi volt a legjobb sorozat,amit valaha láttatok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Elkezdenék egy sorozatot,de nem tudom melyik tetszene. Láttam már a 13 reasons why-t, a vámpírnaplókat, Stranger Thingset. (Ezek nagyon tetszettek). Kíváncsi lennék,nektek melyik sorozat a legjobb és mi az amit nekem is ajánlanátok.2021. dec. 24. 22:02
1/18 anonim válasza:
Nem tudom hány éves vagy, remélem nem egy nagyon fiatalnak ajánlom, de az Eufóriát tudom ajánlani.
Nekem amúgy a Lost a kedvencem.
2/18 anonim válasza:
A Vámpírnaplók és a folytatásai is nagyon jók, imádtam ezeket. Az Originals-t sajnálom, hogy lezárták már, de annak a folytatása még mindíg megy :)
Az Agymenők sorozatot kezdtem még el nehezen, de az is szuper szerintem.
Meg a nagy kedvenc a the 100
3/18 A kérdező kommentje:
Elsőhöz
17 éves vagyok,úgyhogy nem kell félj :)) a Lost jónak néz ki
2021. dec. 24. 22:14
6/18 anonim válasza:
Mr Robot
Black Mirror
Trónok harca
7/18 anonim válasza:
Vezércsel, Homeland, Outer Banks, You
8/18 anonim válasza:
Dark, A hátrahagyottak, Black Mirror
10/18 anonim válasza:
7-es vagyok. Most nézem, hogy a legjobb volt a kérdés :D Akkor egyértelműen a Homeland! Hirtelen azt hittem sorozatokat keresel csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!