Melyik kocsma lehet ez?
Figyelt kérdés
Most láttam egy új magyar filmet aminek a címe: Legjobb tudomásom szerint és ebben a filmben a szereplők párszor megfordulnak egy nagyon hangulatos kocsmában. Szeretném megtalálni ezt a kocsmát, de sajnos nem ismerem annyira jól a várost. A film Budapesten játszódik, ezért feltételezem, ez a kocsma is Budapesten van. A kocsma közvetlenül egy forgalmas út mentén van, ahol villamos is közlekedik. Csak régi fajta villamosok mentek el ott és nem vagyok biztos benne, de mintha az egyik az 56-os lett volna. A filmben a kocsma ajtajánál lévő kukára két B betű volt írva, tehát az utca neve, amelyikben ez a kérdéses kocsma van valószínűleg két szóból áll és mindkettő B-vel kezdődik. A kocsma bejárata fölött az áll, hogy kávé, könyv, galéria és maga a kocsma pedig elég kicsinek tűnt, sok teli könyvespolc volt benne, Monyó és Jam72 kézműves söröket lehetett ott kapni és voltak neon feliratok, amik közül az egyik felirat az volt, hogy "csemege", de csemege néven nem találtam meg ezt a helyet. Ha valaki ráismerne erre a kocsmára a leírásom alapján, nagyon örülnék neki, ha megosztaná velem a hely nevét. Ha pedig valakiben túlteng a nyomozási vágy, ne tartsa vissza magát ;)2021. dec. 19. 22:58
1/2 anonim válasza:
Nem is hallottam "Legjobb tudomásom szerint és ebben a filmben a szereplők párszor megfordulnak egy nagyon hangulatos kocsmában." című filmről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!