Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Láttatok már valaha elütött...

Láttatok már valaha elütött macskát?

Figyelt kérdés
Kétlem hogy van ilyen. A macskák nem olyan hülyék hogy az autó elé szaladjanak. De kíváncsi vagyok hogy van-e olyan aki mégis látott már valaha.
2022. márc. 11. 21:43
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Hát ez szomorú 😔

De ennél a kérdésnél többen is megerősítették hogy a macska nem ugrik az autó elé: https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__11639210-ki..

A macska okos állat. Inkább vadállatokat látni az utak mellett, például rókákat.

2022. márc. 11. 22:14
 12/33 anonim ***** válasza:
82%
Persze. Látnád 3 naposan a 40fokban az aszfalton
 13/33 anonim ***** válasza:
88%
Nekem is volt, hogy egy szép fehér macskát a szemem láttára gázoltak el. Az is egy élmény, ha csak kivasalva lát valaki macskát, de ha előtte ütik el, még rosszabb.
 14/33 anonim ***** válasza:
90%

A macska okos allat, de balesetek vannak. Nem olvastam el a linkelt kerdest es valaszokat, de aki azt allitja, hogy soha nem utnek el macskat, az egyszeruen hulye.

En peldaul meg soha nem lattam elutott vadallatot. Akkor ez nem is tortent meg meg? :)

Most akkor neked ez beragadt es csak azert, mert te szerencsere nem lattal meg elutott macskat, akkor az nem is letezo jelenseg?

2022. márc. 11. 22:21
 15/33 anonim ***** válasza:
87%

"A macska az úton...már túl van a dolgon..."

Nem ismerős? KFT...

erről szól...

2022. márc. 11. 22:24
 16/33 anonim ***** válasza:
91%

Kedves kérdező! Többen írták, hogy láttak elütött macskát. Én ütöttem el macskát.

Akkor most én képzelödtem? A macska futott át az úton. Nem tudja felmérni a közeledő jármű sebességét, csak át akar érni.

2022. márc. 11. 22:25
 17/33 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező, mint írtam én úgy jártam hogy egy cirmos cica egy járdán épp akkor döntött úgy hogy átszalad előttem az úttesten, mikor kb. odaértem, ezért belerohant a bal első kerekembe.

Ez tény, megtörtént. Valószínűleg rosszul mérte fel mert tapasztalatlan volt.

2022. márc. 11. 22:25
 18/33 anonim ***** válasza:
91%

11: ott is írják..

"Nap mint nap látni elcsapott macskákat.

Gondolom a számítógép elől nem látni. De az utakon járva mindennapos dolog"

2022. márc. 11. 22:28
 19/33 A kérdező kommentje:
#18 de vele senki sem értett egyet, 0%-ban megbízható a válasza.
2022. márc. 11. 22:30
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Es te a szazalekokbol indulsz ki? Keptelen vagy hasznalni az agyad es gondolkozni? Az mar nehez, mi?

De ha a gyakorin valakit lepontozott par idiota, mikozben valojaban az igazsagot mondta, az akkor szerinted nem ugy van.

Gratulalok.

2022. márc. 11. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!