Marhapörit evett a cicánk, ugye nem lesz baja!? Nagyon aggódom.😭
Fú, de nem bírom az ilyen túlaggódó...
Nagyon sok macska kap a mai napig hosszútávon házikosztot, többekközt pörköltet is. Nyilván annyira nem volt fűszeres, mivel megette (túl fűszeres akármit alapból nem szokásuk megenni), illetve annyi hagyma sem lehetett egy macskányi adagban, hogy baja legyen tőle. Fűszer amúgy a macska és kutyakajában is van. A fűszerek nem mérgek. A túl fűszeres dolgok nem jók, de az az embernek sem. Nem kell aggódni, se szorongani, se bőgni, se hisztizni. Kérj bocsánatot a családtagodtól, mert durván túlreagáltad...
Én is szoktam adni.
Jól felvizezve átmelegítem, hogy a szaft leázzon a külsejéről, a belsejébe meg nem szív be annyi fűszert.
Az a helyzet, régen azt ettek a macskák amit találtak.
Persze én sem adom a fűszeres kajáimat oda nekik, még az embernek is sok lenne, de nem aggódok, ha véletlenül nekiesnek és kipucolják a fazekat. Nem egészséges, de ha egészséges a cica, egy alkalomtól nem lesz baja.
Ez olyan mint a dohányzás. 1 cigibe még senki sem halt bele. (Kivéve ha benzintároló belsejében gyújtotta meg.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!