#9: Hol írtam, hogy azok a gyógytápok? A felsoroltak nem "áruházi" (szupermarket) kategóriák (főleg a Leonardo), nem tartalmaznak gabonát és ízfokozókat.
2022. márc. 1. 16:56
12/20 anonim válasza:
#10: "aki a jutalék miatt azt se tudja mit ajánl ugye, fogalma sincs róla"
Sajnos, azt kell higgyem, hogy azokat ajánlják, amik gyártói támogatják az állatorvosi egyetemeket és dogmaként tanítják nekik, hogy csak azok a jók. És sokuk (akik nem tartanak macskát), téves nézeteik vannak arról, hogy mit eszik egy macska). Mert akkor nem hangzana el olyan hülyeség, mint az, hogy a macska "monódiétás", így etethetem hónapokig ugyanazzal a gyógy száraztáppal, vagy hogy a növényi fehérje is táplálék a macskának (egy obligát carnivor-nak - vagyis húsevőnek, ragadozónak).
2022. márc. 1. 17:04
13/20 anonim válasza:
A foszfortartalmon túl a csökkentett fehérjetartalmat szokták még hangsúlyozni, de olvastam már olyan véleményt is, ami cáfolja ezt a dogmát. Ajánlom Dr. Andrew Jones amerikai állatorvos YouTube-videóit, akit a "hivatalos mainstream"-től eltérő nézetei miatt kizártak az állatorvosi kamarából, azóta holisztikus gyógymódokat hírdet az Interneten.
2022. márc. 1. 17:11
14/20 anonim válasza:
#10: "a nagy gyártók szakértelmére bízzuk magunkat"
Ők elsősorban eladni akarnak. Óriási biznisz.
2022. márc. 1. 17:46
15/20 anonim válasza:
Bírom, mikor valaki olvas valamit a zinterneten meg a gyíkon és ezek után feljogosítva érzi magát leugatni az összes diplomás, évtizedes tapasztalattal rendelkező állatorvost, aki meri a számára nem szimpatikus márkát javasolni 😂
Ok, nem vitatom, hogy 1-2 kókler doki még létezhet is. De azért álljon már meg a menet, hogy az összeset annak kiáltjuk ki. Talán ha a nagy részük ajánlja pl a Royalt, az nem véletlen, de te nyilván jobban tudod.
2022. márc. 3. 10:46
16/20 anonim válasza:
Állapodjunk meg abban, hogy 20 éve van macskám, ezidő alatt 5 macskával jópár alkalommal jártam állatorvosnál, vegyes tapasztalataim vannak velük, és nem veszek betűszerint mindent amit mondanak, köztük azt se, hogy melyik táppal kéne etetnem, ha már erről szólt a kérdés. (Amely kérdésben nem is gyógytápokról vagy állatorvosokról volt szó.)
2022. márc. 3. 11:39
17/20 Ármin2022 válasza:
én nem ismerem a fent felsoroltakat de nekünk a FelX nedvestáp jött be aztán azt se ették meg de ez volt az egyetlen amit egy hétnél tovább ettek (vagy egy másfél évig ették)aztán rájöttünk hogy a macskáink levegőt esznek ezért nem kapnak nedvestápot szárazat nem találtunk ami olyan jó lenn remélem segitettem
2022. márc. 4. 10:43
18/20 anonim válasza:
Félix-re gondoltál? Nekem az a tapasztalatom, hogy váltogatni kell a tápokat, mert megúnják. Késöbb vissza lehet térni az előzőekre. Csak szárazzal etetni nem egészséges.
2022. márc. 4. 11:13
19/20 Ármin2022 válasza:
igen arra gondoltam a mieink nagyon válogatósak de csak a félixet ették több ideig a többit 2 nap alatt megunták.
2022. márc. 4. 11:45
20/20 anonim válasza:
A félixet persze hogy eszik, ízfokozós hulladék, mint a mekis kaja. A gyerek is a csipszet tolja kétpofára, ha engeded.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!