Balasa Bence kérdése:
Terápiás macska is létezik?
Figyelt kérdés
Vagy erre csak kutyákat képeznek?2022. febr. 27. 15:23
1/7 anonim válasza:
Kutyákkal és lovakkal lehet jogszerűen végezni ezt a tevékenységet Magyarországon.
2/7 anonim válasza:
Olyan formában nem, mint pl egy terápiás ló vagy vakvezető kutya, személyiségéből (és nem az intelligenciájának hiányából, nem buta állatok!) adódóan egy macskát nem lehet betanítani ilyenre, de külföldön az emotional support animal egy létező dolog és vannak ilyen macskák is szép számmal.
3/7 A kérdező kommentje:
sok területe van a terápiás állatoknak, én elsősorban az "érzelmi támogató" állatokra gondolok. Tudom, hogy például vakvezetésre a macska nem alkalmas, de például stressz csillapítására igen?
(én nem küzdök ilyesmivel, csak kérdezem).
2022. febr. 27. 17:12
4/7 anonim válasza:
nálad nincs bekötve google, hogy rákeress a emotional support cat kifejezésre?
5/7 anonim válasza:
Hivatalosan nincs, gyakorlatilag meg ha nem dorombolna és bújna a cicám minden este fél órát bele a nyakamba, nem tudom, élnék-e még egyáltalán.
6/7 anonim válasza:
Hivatalosan nincs, gyakorlatilag mindegyik az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!