1/16 anonim válasza:
A hím macskának kukija van, a nőstény macskának nunija.
2/16 anonim válasza:
Hát igen, pont annyi, mint amennyit az első válaszoló írt.
3/16 anonim válasza:
Kandúrnak általában nagyobb a feje, és hangosabb, de nagy különbség nincs köztük.
4/16 anonim válasza:
Esetleg a NEMÜK?? Már, ha értelmezni tudod ezt a szót...
7/16 anonim válasza:
A fiú cica alatt egy ovális, egybefüggő szőrös bőrtasakot fogsz látni 2 pici kiemelkedőbb golyóval. A lánycica alatt szőrt benne csíkkal, a közepén lyukkal. :) Vannak neten képek!
Amúgy a lány macska bosszúállóbb, aljasabb tud lenni az emberekkel és fajtársaival is. A fiú macska pedig simulékonyabb, de sokszor elevenebb is mellé. Kicsit alacsonyabb a veszélyérzetük vagy nem is tudom hogy fogalmazzam! Durvábbak a bunyók, a random futások. Kivéve amikor nem. Mert egyenként mások tudnak lenni! :)
8/16 anonim válasza:
A fiúk között több a nagymacska, mint a lányok között.
9/16 anonim válasza:
Az ég kerek világon semmi különbség. Volt már életem során vagy negyven macskám, mert mindenféle magára maradt állatot befogadgattam, és nem rajzolódott ki nemek szerint semmiféle visszatérő jellem-minta.
10/16 anonim válasza:
Azt azért remélem tudod, hogy a férfi és a nő között mi a különbség. 😁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!