Felnőtt, jelölős, nőstény macska mennyi eséllyel szokik le a jelölgetésről, ha ivartalanítják?
Befogadtunk egy felnőtt macskát.
Nőstény, nincs ivartalanítva.
Rossz szokása, hogy jelöl. Mindig ugyanazt a helyet, egy ágyat.
Pár napon belül fogjuk állatorvoshoz vinni.
Szerintetek megszűnik utána a jelölgetés? Százalékban mennyi rá az esély?(Mivel felnőtt macskáról van szó..)
Akkor a nőstény ezt miért csinálja??
Pár naponta vizel csak oda az ágyra (általában az ágynak mindig ugyanarra a pontjára, egy-két alkalom kivételével) pedig használja a macskaalmot.
Mitől jön rá néha az, hogy odavizeljen? Ötletek?
Nem tudom, hogy mennyi esély van rá, de a miénk leszokott róla.
2020. novemberében fogadtunk be egy felnőtt nőstény cicát. Elkezdett jelölgetni...az ágyat, a szőnyegeket, az ajtót. Januárban kapott egy injekciót, mert nem volt időpont ivartalanításra csak áprilisban. Onnantól megszűnt a hangos nyávogás és a jelölés. Az injekció hatása pár nappal az ivartalanítás előtt elmúlt és újból jelölgetett. Ivartalanítás óta semmi, pedig azóta 3 másik cicát is befogadtunk és bentiek mind.
#2 Értem :/
De azért az ivartalanításon át kell esnie, ha CSAK benti cica, akkor is.
Azért kicsit reménykedem, hogy hoz némi javulást.
Ez jó hír
Előző vagyok.
Volt viszont olyan, hogy mindenki ivartalanítva volt már és az egyik macska lehányta a szőnyeget. Valamelyik megjelölte.. Ki lett tisztíttatva, de mégis érezték rajta valószínűleg az illatot és onnantól folyamatosan jelölgették. Sajnos ment a kukába. Új szőnyeggel semmit sem csinálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!