Mit tehetnék még, hogy a cicám (ivartalanított lány) ne pisiljen a kanapéra?
Amikor látod hogy pisil, akkor egy pálcával a fejére kell csapni, utána pedig beledörgölni az orrát.
Fontos hogy azonnal csináld ahogy rajtakapod.
Sok sikert 😊🐱🥰
Szia! Nagyon fontos hogy alaposan takarítsd és fertőtlenítsd le azt a helyet ahová oda pisilt. Ez az alapja, a cica javarészt oda megy vissza ahol érzi a szagot sokkal kifinomultabb a szaglásuk mint gondolnád. Ezután lehet próbálkozni a távoltartó spray-vel vagy citrusos illatokkal.
Megoldás lehet még a plusz egy alom mert lehet kicsit finnyasabb a cica. (Hivatalos ajánlás az ha jól tudom hogy 1 cica=2alomtálca, de ez nem feltétlenül igaz minden cicara tapasztalatok alapján)
Érdemes megnézni más alom fajtákat lehet nem tetszik neki ilyen is van vagy az alomtalca.
Ha egészségügyi szempontból minden rendben van, akkor a cica azt kell még figyelembe venni, hogy van-e saját territóriuma fontos,hogy legyen.
Történt-e bármilyen változás körülötte.
Remélem tudtam segíteni.
Egyetértek, az ecet plusz citrusok kombó nagyon hatásos, egyrészt szagtalanít, másrészt nem bírják a szagát. Ha rajtakapod, semmiképp ne nyomd bele a fejét, gyorsan kapd fel és rakd bele az alomba, és utána nagyon dícsérd meg és simogasd.
Nem tudom aki erőszakot javasol az milyen állattartó, mindenesetre nem egy macskát neveltem már szobatisztaságra, és soha nem kellett ilyen durva bánásmódot alkalmazni.
#6 vagyok sajnos ez az elavult "nyomjuk bele az orrát" módszer még mindig nagyon elterjedt. Pedig többet árt mint használna
:(
Szagtalaníts amennyire csak lehet,bár szerintem ha ez egy éve így megy rég ahhoz van szokva,hogy az az ő "helye" oda pisilni.Te meg minden következmény nélkül csak úgy letakaritgatod neki mint mikor a macska almot takarítod.
Én nem vagyok híve a bántalmazásnak,tényleg,de bakker ha már egy éve így megy és nem megy szép szóval nem fog bele halni,ha tényleg jól a seggére sózol érte.
Nem érhetsz hugyos házban,ez olyan gusztustalan..állat szeretet ide vagy oda,ezt épeszű ember nem tűri nem hogy egy évig,egy hónapig se.
És még én vagyok a szemét,ha nem engedek macskás albérlőt vagy max 2-3 kaucióval.Nálam jól körbe karmoltak mindent a "jól nevelt" házi macskák,a szekrények alja meg tiszta húgy szagú volt.Nem hiszem el,hogy ezt el lehet viselni,eteted azt ami utána kb a szádba sz*rik..🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!