Buszon, hordozóban elhozhatom a cicát?
Figyelt kérdés
Mentett cicát szeretnék elhozni lakóhelyemtől 150 km-re kb. Buszra felvihetem a hordozót cicástól, és mellém tehetem az ülésre, vagy ha leghátra ülök, akkor a padlóra?2022. jan. 26. 09:56
11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Egy vastag törölközőt tennék a hordozó aljába, ha pisilnie kellene a cicának.
2022. jan. 26. 12:34
12/17 anonim válasza:
Tipp tegyél be egy kutyapelenkát a hordozó aljára az beszívja a nedvességet.
Dm-ben tudsz venni, a 11 db-os 2099 Ft. (később is jól jöhet ha utaztok valahová)
13/17 anonim válasza:
Jó ötlet pelenkát tenni az aljára. Valószínüleg nem fog bepisilni, hacsak nem ijed meg vmitől nagyon, de jobb a biztonság.
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon jó ötlet!
2022. jan. 26. 16:09
15/17 anonim válasza:
Igen, de ha külön ülést foglalsz el a hordozóval, akkor plusz egy jegy (legalábbis, ha tele van a busz). Rövidebb úton én az ölemben szoktam tartani a hordozót, de ez 150 km-en kényelmetlen.
16/17 anonim válasza:
Nyugodtan. Kutyát is fel lehet vinni, akkor macskát is :) Jó utat!
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2022. jan. 27. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!