Amikor neten keresek elhozható kiscicát ugye meg lehet nézni többet, nem bunkóság ha úgy jövök el hogy "jah bocs mégse szimpi a cicus"?
mert már többet is kinéztem, és meg akarom mindet nézni, és úgy szeretnék választani...
de ugye ez nem bunkóság?
és amikor ott vagyok akkor mennyi időt lehet a cicával lenni? kb 15-20 perc?
vagy ez hogy megy? :D
sose hoztam el még cicát, meg sose csináltam még ilyet...:S
Szerintem akár 1,5 órát ahogy jól érzed magad, én mondjuk kutyát vettem tenyésztőtől tenyésztésre és ott 1,5 órát voltunk és így sem akart elengedni :)
Nem bunkóság de mindenképp mond meg az összes gazdinak mielőtt mész h még nem hozod el hanem többet megnézel.
Én nálam voltak ideiglenesben régebben kiscicák, mentettek voltak, borzalmasan néztek ki megígérték h mind a kettőt elviszik, és amikor idejöttek azt mondták h nem ilyenre számítottak de felhívnak és visszajönnek...nah azóta is jönnek...
Mondd azt, hogy csak megnézni mész a cicákat, de nem biztos, hogy onnan hozol, mert máshova is mész majd cicanézőbe.
Amúgy szerintem nem ez lesz a problémád, ha meglátsz egy alomnyi helyes, ugribugri szőrgombócot, hanem, hogy megálld, hogy csak egyet hozol el :)
oké, oké akkor így csinálom :)
köszönnöm! :)
Én a helyedben azt a cicát hoznám el, aki a leginkább rászorula segítségre. Természetesen minden bizonnyal nem ő lesz a legszebb cica. De ilyenkor arra gondolnék, hogy a csúnyácska cicát nem biztos, hogy más elviszi majd, a szebbek meg úgyis gazdára találnak.
Amúgy meg minden cica szép, ha szereti a gazdája. :)
Bibóca1:
Látszik, hogy lelkiismeretes gazdájuk van. Érdeklődik, nem adja oda akárkinek, akárhova a cicákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!