Van még valakinek ehez hasonló macskája?
Borzatóan finnyás, nagyon-nagyon válgatnak, de már olyan szinten, hogy valamikor nem eszik a húst se. Csak kenőmájas, felvágott pépes húsos kaja, konzerv macskakaja, de a kutya kaját már nem.
Állandóan nyávognak, ha levest teszünk ki nekik, vagy kenyeret belemártva pörkölt szaftba, főzeléket, sőt még a körömpörköltet sem és még csak a húst sem. Amikor nem foglakozunk velük, és kikéheztejük, még akkor is undorral eszik meg pl a vajas kenyeret vagy lángost.
És már olyan szinten megutáltam a két macskát, hogy eldöntöttem nekem soha többet nem lesz macskám.
"A jó macsak nem válogat."
És egy jó gazdi?
Javítok... egy elviselhető gazdi... tisztában van vele, hogy milyen állatot tart otthon.
"Érdekes a kutyánk minden megesz.Erről ennyit"
Tehát eljutottunk arra a meglepő következtetésre, hogy a macska határozottan NEM kutya.
Remek.
Ha madáredelt sem eszi meg, akkor már azt is tudjuk, hogy nem papagáj...
Nagyon kérlek, hogy nézz utána, hogy mit eszik egy macska, mert ezek:
-kenyér pörkölt szaftba mártva
-gulyásleves kenyérrel belemártva
-vajas kenyér
-lángos
-leves
-főzelék
Ha ezek mellé nem fog magának egerte a szerencsétlen, akkor meg is döglik, mert egyszerűen nincs bennük a macska számára feldolgozható tápanyag. Ennyi.
Kérlek szépen írd már be google-ba, hogy "macska táplálása"... vagy ajándékozd el azokat a szerencsétleneket, mielőtt éhen döglenek.
ma 09:15
Én is leírtam neki, csak kicsit keményebben fogalmaztam, és ki is törölték a válaszomat. Sőt a kérdező kitörölte a kérdéséből az utolsó mondatot, miszerint el akarják altatni a macskákat. Úgy látszik szegény érzékeny kis lelkének fáj az igazság, és nem tudja feldolgozni a kritikát... Csak az tudnám, minek kell állat az ilyennek, akinek nincs rá pénze! Hogy legye mivel eltakaríttatni a maradékot?
Amugy, kedves kerdezo, csak azt kivanom, hogy mindenki, akitol te fuggsz (pl: fonokod) hasonlokeppen lasson teged, mint te azokat, akik toled fuggnek - es ha valogatsz, ugyanolyan lelkiismerettel eliminaljon mint ahogy te feltetted ezt a kerdest.
Amugy, minden mas a te dontesed.
Száljatok már le róllam!!!!!!! :@ :@fölösleges volt feltenni ezt a kérdést.
Csak szólok, hogy az egyik ismerősömnek a macskái mindet megedznek. Csak házi kosztot kapnak és abba nem igazná van hús, levestől kezdve, tepertőt, levesbe áztatot kenyeret, minden ételmaradékot befalnak. Szal erről ennyit.
nekünk az egyik kutyánk megeszi a gyümölcsöt, a másik meg nem. de ez nem azt jelenti, hogy gyümölcsel etetjük őket, hanem rendes kutyakajával, és néha adunk egy kis gyümölcsöt annak, amelyik szereti, de nem mint étel(!), hanem, mint kiegészítő. Ha szeretnék is a macskáid a vajas kenyeret, akkor sem lenne szabad azzal etetned őket, hanem macskatáppal. remélem érted..
olyan ez, mindha te szeretnéd az édességet, és ezután nem ehetnél mást, csak édességet. nem halnál meg, de nem is lennél valami szuperegészséges.
de milyen klassz az, ha mindent úgy csinálunk, mint a szuperokos ismerőseink..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!