Lepedőt szopizza az egy éves cica. Normális?
Figyelt kérdés
Amikor elkezdem simogatni és dorombolni kezd, keresni kezdi a lepedőjét és szopizza. Nem nekem, hanem a lepedőnek dorombol. Ha nem találja a lepedőt, akkor is bármi hasonlót cumizni kezd. Normális? Le lehet szoktatni róla, hogy ne a lepedőnek, hanem nekem doromboljon?2022. jan. 13. 11:28
11/15 anonim válasza:
Szegény cicus😥 biztos nagy trauma volt neki hogy elválasztották ilyen korán az anyukájától😕 szegényke soha nem heveri ki, gondolom olyan ez mint az embereknél
13/15 anonim válasza:
Nekem azt mondták, hogy korai leválasztás miatt van.
Nekem 2éves múlt a cicám és még szopizza a plüsstakarókat.
14/15 anonim válasza:
Egyértelműen a korai leválasztás miatt van: viselkedészavaros mit általában az ilyen cicák. Az megvan hogy 8 hetes kor előtt elvenni az anyjától állatkínzás a törvény szerint is?
15/15 anonim válasza:
Nekem a nyakamba szokta fúrni magát, úgy szokott dagasztani és cumizni. Sajnos nagyon kicsi volt amikor megtaláltuk egyedül egy parkolóban, 4 hetesen, ezért maradt neki a viselkedészavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!