Lepedőt szopizza az egy éves cica. Normális?
Figyelt kérdés
Amikor elkezdem simogatni és dorombolni kezd, keresni kezdi a lepedőjét és szopizza. Nem nekem, hanem a lepedőnek dorombol. Ha nem találja a lepedőt, akkor is bármi hasonlót cumizni kezd. Normális? Le lehet szoktatni róla, hogy ne a lepedőnek, hanem nekem doromboljon?2022. jan. 13. 11:28
1/15 anonim válasza:
Normalis es nem lehet leszoktatni rola. Gondolom tul koran lett elvasztva az anyjatol.
2/15 A kérdező kommentje:
Egy hónaposan lett elválasztva.
2022. jan. 13. 11:46
3/15 anonim válasza:
Az rettenetesen korai! Az en cicam peldaul nem csinal ilyesmit, o 3 honaposan lett elvalasztva.
De egyebkent ezt sajat maguk megnyugtatasa miatt csinaljak, nem hinnem, hogy annyira rossz dolog ez, bar ugy sem tudsz mit csinalni vele.
4/15 anonim válasza:
Szegényt én nem tudnám elvàlasztani.😿
Amúgy 1esnek igaza van.
5/15 anonim válasza:
1 honap nagyon korai a levalasztashoz
6/15 anonim válasza:
Néhény felnőtt cica is csinálja, teljesen normális viselkedés. Nem tudod átszoktatni hogy téged dagasszon, vagy megteszi, vagy nem. Az én cicám 3 éves elmúlt, de ha polár takarót érint a lába, automatikusan dagasztani kezd, néha odateszi a szájat is mintha szopizna. Önnyugtató viselkedés.
7/15 anonim válasza:
Nagyon korán lett elválasztva.
Ha kettő cica lenne akkor nem lenne egyedül.
8/15 anonim válasza:
Ha simogatod a macskád, az örül neki, és ebbe bevon egy takarót is. Csak én nem értem, mi ezzel a probléma? Mit jelent az, hogy: "[...] ne a lepedőnek, hanem nekem doromboljon?" - féltékeny vagy a lepedőre?
9/15 anonim válasza:
Szerintem nem nagyon!
Túl korán elválasztva!
10/15 anonim válasza:
Két hónapos korában lehet törvény szerint leválasztani, borzaszto korán került el a mamája mellől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!