Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Folyamatosan nyávog a macska,m...

Folyamatosan nyávog a macska,másé is?

Figyelt kérdés

Tisztában vagyok vele,hogy éjjeli állat,de azért hogy egész este nyávogjon..

Nem az első eset elég régóta ezt csinálja és már nagyon elegem van belőle.Minden ajtó nyitva,kapott enni és száraztápja is mindig friss van kint (automata esető),tiszta az almostálca,orvos látta és nem beteg,abszolút semmi baja nincs.(de ha így halad lesz..)

110nm a lakás tehát azt se lehet mondani,hogy hű de kis helyen van és nem fér el.Saját kaparófája meg minden sz*rja is van,nappal játszunk vele,kaptuk már azt a tanácsot hogy biztos unatkozik..

Most is 2 óra van és szinte semmit nem aludtam.Lehet ezzel kezdeni valamit? Mi baja lehet,nincs ötlete valakinek?

#nyávogás #Retekmacska #Megintnemalszom
2022. jan. 12. 02:18
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
30%
A válaszolók felét le lehetne csukni pár évre állatkínzásért. Sokaknak már nagyon érik egy bejelentés, mert le is írták, hogy a saját macskájukat hogyan tartják.
2022. jan. 12. 14:53
 32/38 anonim ***** válasza:
70%

Te épp melyik oldal vagy? Mert valaki szerint az emberek fele állatkínzó mert kiengedi a macskát, más szerint meg az emberek fele állatkínzó mert bezárja a macskát. :D

2022. jan. 12. 14:59
 33/38 anonim ***** válasza:
26%
És mit jelentesz be egy anonim oldalon?
2022. jan. 12. 15:56
 34/38 A kérdező kommentje:

Nem olvastam el minden kommentet,mert amúgy sem akartam még nagyobb agyrákot munka előtt pár órával,ha 33 komment van akkor az sose valami segítő szándékú beszélgetést takar hanem gondolom okoskodó és vitázók sokasága gyűlt össze.Remélem legalább dűlőre sikerült jutni abban,hogy ki mond nagyobb hülyeséget.

Ami biztos benne van a kommentekben: Igen,ivartalan,igen kandúr és nem,nem jelölget a házban.Már 11 hónapos kora óta,mert nem szálltak le a heréi.Műteni kellett hastájékon is,oda volt az egyik felcsúszva.

Nem az enyém,a volt páromról ragadt rajtam pár hónapja.Ameddig itt volt is ezt csinálta,tehát az se lehet hogy az ő hiánya rontott volna bármit is.

Minden esetre felhívtam,macska papírjait össze szedtem,én ezt meguntam amúgy is elleneztem hogy macskát vegyen nem is akartam hogy itt hagyja.elviszi,hátha mégis nála jobb neki (bár kétlem ez mindig ilyen beszédés volt..)

Aki esetleg tényleg segítő szándékú megjegyzést tett annak köszi,a többiek meg..hát gondolom majd folytatják ugyan ezt egy másik kérdés alatt,további kellemes időpazarlást és vergődést. :'D

2022. jan. 12. 16:43
 35/38 A kérdező kommentje:

Egyébként Maine coon,valami hű de neves tenyésztőtől,lehet hogy tényleg nem tehet róla,hanem a fajtája ilyen,de akkor is sok most már.Gyönyörű,tényleg.Okos is,intelligens is,de akkor is kiábrándító,hogy folyamatosan kéretlen kommenteket fűz mindenhez.Órákon keresztül.Orvos fülét is megnézte én arra gondoltam,hogy süket ha nem zavarja a saját hangja se.

Régóta nem alszom,és ez nem egy életképtelen csecsemő hogy kelni kelljen hozzá,főleg hogy munka után még róla szól a maradék 6 órám is.Nincs elhanyagolva,vagy legalábbis nem hiszem.Játszottam vele,simogattam,kiméregettem a hülye nyers húsait is,mindig figyeltem hogy eleget adjak,de..na.

Nekem nem való állat és kész.Talán neki is jobb,ha egy türelmes gazdát kap.Mondjuk olyan 0-24 ráérőset :|

2022. jan. 12. 16:48
 36/38 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező, azok alapján, ahogy megnyilvánulsz szegényről, neked tényleg nem való állat.
2022. jan. 12. 17:52
 37/38 anonim ***** válasza:
19%
32: egyik oldal se. azokra írtam amiket már réges rég töröltek az adminok. Nem láttad, de volt aki azt írta, hogy rázza meg a macskát, valaki azt, hogy locsolja le, valaki azt, hogy zárja ki és majd abbahagyja, valaki azt, hogy vágjon hozzá valamit. Te sem gondolod, hogy ez ép eszű dolog. Ezeket mind alátámasztották azzal, hogy ők is így kezelik az állatukat. Erre írtam, hogy ezért súlyos büntit kaphatnak.
2022. jan. 12. 18:01
 38/38 anonim ***** válasza:
31%

33: szerinted attól még, hogy anonim nem visszakövethető? Tudod te hány ilyen bűnesetet vallottak be kérdezők? Bejelentették, hogy a gyakori kérdéseken valaki leírta, hogy ezt meg ezt tette, vagy hogy valaki ebben sé ebben bíztatta és hetekkel később megjelent a híradóban, hogy gyakori kérdéseken számolt be bűntettéről az elkövető...

volt egy gyerek aki arról kérdezett, hogy hogyan lehet csatlakozni az iszlám államhoz, meg hogy milyen videókat néz róla és tetszik neki. Feljelentették, képernyőképet is készítettek a kérdésről és pok múlva kiderült a személyazonossága. Ennyit erről.

2022. jan. 12. 18:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!