Ivartalanítás után a macska folyamatosan nyávog. Mi a baja?
Ti buta seggfejek. Nem csak kan macskakat ivartalanitanak.
Leirtam hogy mar 2 hete volt
#3 és 4es:
fiú macska ivartalanításánál nincs varrat... gondolom megint csak ide kellett böfögni valami butaságot... nőstény macskáknál pedig kifejezetten javallott
Tessék, egy kis olvasnivaló a tudatlanoknak:
Az ivartalanításnak rengeteg előnye van. A kasztrált macskák kevésbé agresszívek, megbízhatóbbak és kisebb territóriumra van szükségük, ami a kijárós macskáknál csökkenti a balesetek és verekedések előfordulásának esélyét. A nőstény macskák nem tüzelnek többet, a kandúrok pedig felhagynak az igen kellemetlen jelöléssel. A kasztrált macskák élettartama átlagban magasabb, mint nem ivartalanított társaiké. Nyugodtabbak és kiegyensúlyozottabbak. Nem utolsó sorban pedig megakadályozza a szaporodást.
Ne legyél a cicára emiatt mérges. "nagyon idegesítő" igen, egy állat élőlény, és nem mindig csak cuki....
Szerintem szimplán nem lett jól ivartalanítva. vigyétek vissza aki csinálta, hogy ez van, vizsgálja meg újra.
Sajnos hallottam ilyenről, hogy nem volt teljesen sikeres az ivartalanítás, és a petefészek egy-egy darabja eltávolítás közben levált, és a hasfalba, vagy kitudja hol beágyazódik, és ugyanúgy termeli tovább a hormonokat.
Eddig is nyávogott, vagy most kezdte el?
Először arra gondoltam, hogy még nem szokta meg a szervezete a változást (felborultak a hormonjai most emiatt), esetleg még fáj neki.
De szerintem arra is nagy esély van, hogy sokat babusgattátok, és most követeli a többit :)
Szerintem ennek a kettőnek a keveréke állhat fent. Még kicsit kellemetlenül érzi magát, nem állt helyre a hormonja, és emiatt hozzátok fordul segítségért - ami ebben az esetben lelki támasz :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!