Ez mennyire veszelyes?
Szia. Szerintem nem lehet belőle baj, de a biztonság kedvéért azért érdeklődnék egy állatorvosnál. Itt tudsz érdeklődni:
Van aki alapból is ad nekik, bár nem tudom pontosan milyet. Szerintem maximum vitamin túladagaolást kaphat, de nem fog semmi komoly baja lenni ettől.
De amúgy én is szedek ilyet, a leírás 3x3 at ír, tehát ember hónapkig naponta 9-et bevehet és semmi baja nem lesz, tehát a kutyádnak 4-től igazán nem gondolom hogy baja lenne.
Igen ám, de az a kutya egy macska... ;)
Szerintem is hívd az állatorvost :)
9# vese elégtelenséget a hasnyálmirigy túlterhelését okozhatja a túlzott adagolás. Esetleg szőr hullást, csómókban, vagy ritkulást bőr elváltozásokat okozhat az vagy állatoknak nem adható, korlátozottan adható vitamin. Humán gyógyászatban is van a bevihető vitamin mennyiségnek korláta.
Különbség van a bevihető mennyiség tekintetében az évszaktól, zsírban vagy vízben oldódó vitaminról van e szó.
Szerintem állatorvosnál érdeklődj emiatt is, neki napi rutin az állat méretétől - súlyától, egészségi állapotától korától, életmódjától függően. Remélem tudtam támpontot adni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!