Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A mostani macskák mièrt mások...

A mostani macskák mièrt mások mint a 15-20 èvvel mezelőttiek, mièrt nem csinálhatok velük bármit meg?

Figyelt kérdés
Óvodás korom óta vannak macskáink. Règen a kètezres èvekig kb 2011-13-ig voltak olyan cicáink amikkel bármit meg lehetett csinálni, hagyták magukat, kb mint egy plüssfigura. Ha akartam felvettem, ha akartam idehoztam az ágyba ès ittmaradt mellettem, betakarhattam ès szintèn ittmaradt meg hasonlók. A mostaniak meg mint ha öntudatot növesztettek volna ès akaratosak, csak akkor lehet velük bármit megtenni ha nekik kedvük van hozzá. Az se mindegy neki hova fekszik vagy hogy fekszik az ágyon. Ha nem lehet úgy ahogy ő akarja akkor itthagy.

2022. jan. 4. 09:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
84%
Másképp viselkedik az állat egy gyerekkel. Látta, hogy buta és kicsi vagy, így többet tűrt el. Ennyi. Felnőttől te se tűrsz el dolgokat..
2022. jan. 4. 12:11
 12/12 anonim ***** válasza:
49%
Nem gondoltam volna, hogy egy macskás kérdésből is lehet ilyen boomer bezzegrégenjobbvót vitát szítani, congrats :D
2022. jan. 9. 19:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!