Félek. Nagy baleset a cicával, mit tegyek?
Sziasztok,
Az a helyzet, hogy pár napja kaptunk egy kiscicát, aki már van 1-1.5hónapos. Apám kiment az ajtón, a cica utána futott és ordítottam, hogy Apa VIGYÁZZ!, hogy oda ne zárja a macskát, erre éppenhogy megfogta az ajtót, és a fejét picit odazárta. A macska szerintem sokkot kapott, elkezdtett pattogni, mint a hal a száraz avaron. Én bömböltem, mint állat, anyám hideg vízzel csinált vele valamit, bebugyolálta. Többször is elájult a macsek. Most is a másik szobába vigyáznak rá és pihen. Lélegzik, mozgatja néha a fejét, és halkan nyivákol. Nagyon sokat fog pihenni az elkövetkezendő napokban, erre teszek!
Nagyon aggódom érte, szó szerint imádkozom, hogy megélje a reggelt. Most is alszik, és nagyon félek, hogy valami baj lehet belőle.
Ha reggelre még nem lesz jól, vigyem állatorvoshoz, vagy ne? Elég sokat kell oda kocsikázni :S
Ha nem élné túl én ááá :'(
Mit lehet ilyenkor tenni??? Csak bízni és imádkozni? Vagy...? :S
Most megyek lezuhanyzok, és alszok, ha tudok. Úgyis olyanokra fogok gondolni amikor próbálnék aludni :S a legrosszabbra :(
És köszönöm a biztatásokat, elviszem dokihoz, és amibe kerül, azt meg is fizetem ...
Jó éjt mindenkinek!
Na, az a nagy helyzet, hogy még zuhanyzás előtt megnéztem a cilát. Tudjátok, hogy mi az a Tortilla? Na képzeljétek el úgy a macskát... (rongyba van benne és egy tortilla formába van bebugyolálva :D) Odamegyek, full sötét van, mindenki alszik, meg akarom simizni, hogy megnyugtassam (igaz aludt/alszik, na mindegy xD) és neme találtam a fejét, mondom magamban: "Ho lvagy Te?" xD
Fordítva volt benne, szóval a feje befelé volt. Akartam neki levegőt csinálni, de inkább a száját jobban szétnyitottam, nem akartam "huzatot" csinálni neki, mivel a cilák az anyjuk alatt is kap levegőt, akkor úgy miért ne kapna.
Na a lényeg; hogy ha megtudott fordulni, akkor szerintem már csak pihenésre van szüksége, esetleg kapott egy kisebb agyrázkódást, vagy valami :S De akkor is elviszem/elvitetem/elviszik állatorvoshoz, mert KELL :D
Na újra, jóccakát, most már nyugodtabban tudok aludni...
Azért elég rizikós ilyet játszani, hogy nem viszed orvoshoz, mert már lefeküdtek a szüleid.
Ez megmutatja, hogy még nem vagy elég érett egy állat gondozásához, mert ha ilyen történik, akkor AZONNAL meg kell tenni mindent, hogy az állatnak szakszerű ellátást biztosíts. Most szerencséd volt, nem lett nagyobb baj.
De ez kb olyan "játék", mintha nem hívnál mentőt egy sérülthöz, mert az kényelmetlenséget okozna neked.
Erre azért gondolj legközelebb, ez egy élet, nem a plüssmacid.
Köszöni a cica, nagyon jól van! :D
Semmi baja nincsen, még a közérzete sem változott, már játszottam is vele, és igazatok van az utóbbi két hozzászólásnak. (mármint, nem úgy az utolsó...)
Itt pihen a hasamon miközben próbálnék tanulni (igaz rengeteget kell, szóval nem fog menni :( de tanulok-tanulok...) Na mindegy, és köszönöm a hozzászólásotokat, amivel segítettetek nekem.
Legközelebb állatmentőt hívok. Visszatérve: Tényleg semmi baja nincs a macseknak :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!