Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Félek. Nagy baleset a cicával,...

Félek. Nagy baleset a cicával, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Az a helyzet, hogy pár napja kaptunk egy kiscicát, aki már van 1-1.5hónapos. Apám kiment az ajtón, a cica utána futott és ordítottam, hogy Apa VIGYÁZZ!, hogy oda ne zárja a macskát, erre éppenhogy megfogta az ajtót, és a fejét picit odazárta. A macska szerintem sokkot kapott, elkezdtett pattogni, mint a hal a száraz avaron. Én bömböltem, mint állat, anyám hideg vízzel csinált vele valamit, bebugyolálta. Többször is elájult a macsek. Most is a másik szobába vigyáznak rá és pihen. Lélegzik, mozgatja néha a fejét, és halkan nyivákol. Nagyon sokat fog pihenni az elkövetkezendő napokban, erre teszek!

Nagyon aggódom érte, szó szerint imádkozom, hogy megélje a reggelt. Most is alszik, és nagyon félek, hogy valami baj lehet belőle.

Ha reggelre még nem lesz jól, vigyem állatorvoshoz, vagy ne? Elég sokat kell oda kocsikázni :S

Ha nem élné túl én ááá :'(

Mit lehet ilyenkor tenni??? Csak bízni és imádkozni? Vagy...? :S

2010. szept. 7. 21:09
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Hívjátok ki az állatorvost! Én a kölyök kutyámnak csak a mancsára léptem rá véletlenül :S De szerencsére nincs jeti lábam, így csak pillanatnyi fádalam volt, most úgy fut utánam, mint egy... ömn... fogalmam sincs mi xD Remélem jobban lesz a cica!!! <3
2010. szept. 7. 21:31
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Én azonnal hívnám az állatorvost!
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Még nagyon pici! Nem várnék reggelig.. Drukkolok!
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
21:24 .. és te ezt végig nézted? Mért nem vitted azt a szegény cicát állatorvoshoz ahelyett, h nézd, h hónapokoig húzza a gyomrát?
2010. szept. 7. 21:35
 15/34 A kérdező kommentje:

21:24 válaszoló

Elég gyomorforgató, de remélem ez így is van. Elég nyugodtan fekszik a cica ott, most nem nyivákol. Mivel már a szüleim fekszenek lefelé, így meg kell várni a reggelt, és erre hamarabb kellett volna gondolni, mondjuk az állatmentőre...

Megkérem a szüleim, hogy holnap vigyék be, és nem érdekel mennyibe fog kerülni, megcsináltatok akár egy műtétet is, de szerintem (és bízok benne) nem kell.

Szerintem csak koppant az ajtónak a buksija és nem odazárta, és csak sokkot kapott. De azért el kell vinni orvoshoz.

Köszönöm a sok választ, és én is remélem, hogy felépül. Bármilyen hír lesz, írok. Bízzunk a szerencsében, szerintem kibírja.

ui.: Tudom, hogy nagyon sokan azt mondják, hogy állatorvost hívjak, de este van, és már későn jutott eszembe ez a variáció, eddig én is sokkban voltam, és nagyon zokogtam magamban. A cila szívverése nyugodt, szépen alszik, néha fészkelődik, szóval elég jól bírja. Nem nyivákol, lehet, hogy csak pihenésre van szüksége.

Holnap reggel pedig nyüstölni fogom a szüleimet, addig éljek!

2010. szept. 7. 21:38
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Azért,mert ezen úgysem lehet segíteni.Egyébként sem lehetett megfogni,még így sem.Nem egy barátságos házikedvenc volt,hanem egy utcai,kerti félig-meddig vadállat.
2010. szept. 7. 21:39
 17/34 A kérdező kommentje:

Bár csak visszaforgathatnám az időt ...

:/

:(

:'(

2010. szept. 7. 21:52
 18/34 A kérdező kommentje:
*Bárcsak
2010. szept. 7. 21:53
 19/34 anonim ***** válasza:

nagyon édes vagy! :) annyira ggódsz a cicus miatt :)

nyugi, nem lesz baja.. biztos fájt neki, de mostmár jobban van elmondásod szerint :)

ki fogja bírni, de ha hnapra nem az igazi, és te sem vagy nyugodt, akkor vidd el dokihoz és majd megvizsgálja. de sztem anélkül is jó lesz, de emgnyugtatásnak el lehet vinni..

menjél alukálni, pihend ki magad és ne aggój. szia:)

2010. szept. 7. 22:11
 20/34 anonim ***** válasza:

Először is nyugodj meg. Na jó, könnyű ezt mondani, én is tök ideges vagyok most a kiscicám miatt, pedig evett, ivott, mászik összevissza, csak fáj a lábikója [holnap jön a doki. ma akartuk, de nem bír kijönni].

De ha nyugodt most, akkor nem hiszem, hogy baja van, mindenestre holnap reggel vigyétek el az állatorvoshoz, még nagyon picike!

2010. szept. 7. 22:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!