Nagyon de nagyon őszintén : a macskák hány százalékának büdös a feneke? Avagy a mítosz ellenére találkoztál már olyan macskával akinek bűzlik a segge rendszeresen mert egyszerűen nem tisztítja?
Es az emberek hany szazalekanak budos a segge?
Milyen kerdes ez? :D Van macskam, de nem budos, bar a segget soha nem szagolgattam.
Ha a te macskad budos, akkor vagy valami baja van vagy a kaja nem megfelelo szamara, akarmi.
Ra kell jonni a problemara.
Szerintem a kérdező arra gondolt, hogy egy macska feneke távolról érezhetően büdös, nyilván nem belenyomta az orrát, legalábbis remélem...
A cicák feneke nem büdös, esetleg akkor, ha emésztési problémájuk van. De én még nem találkoztam büdös fenekű cicával. De ismét kiemelném, hogy nem szagolgatjuk a cica fenekét!
"Ha macskasegg hát legyen macskaseggszagú. Ne otkolontól bűzlő. "
(Gé Apollinaire parafrazálva)
Akkor tisztázzuk : eszem ágában sincs szagolgatni a popsiját hanem felugrik az ember ölébe, vállára, arca közelébe akárhol és messziről bűzlik a csípős macskaszarszag.
Többféle étellel próbálkoztunk eleinte de végül kifigyeltem, hogy - volt életem során vagy 25 cicám - egyszerűen nem vacakol a fenékpucolással, pontosabban alig.
Láthatóan nem a kedvére való dolog.
A többi cicám korrektül csellózott addig míg nem lett csillogó villogó, szagtalan.
Ezek szerint ez a büdös seggű legény egy trehány alak.
Az volt az alap kérdésem hogy mennyire gyakori hogy bizonyos macskák nem mosakodnak rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!