Milyen állat a baziliszkuszgyík?
Igazából egy valószínűleg már kihalt mitikus állatot keresek, a sárkányhoz vagy a sárkánygyíkokhoz hasonlót. Állítólag Egyiptom sivatagaiban tanyázott. Szent remeték gyakran találkoztak vele. De (legalábbis valószínűleg) különbözik attól a fajtától amelyikkel Szent György vívott.
Azért adtam zöldet 3-at is.:)
Viccen kívül a Harry Potterból tök jól megfigyelheted. Igazából egy bazinagy kígyó :D Vagy gyík
IGen ? és a nilusi varánusz a maga 2 méterével ? a kokodil ?
azok kicsik ? És a hüllők igen is nem lusták , és szted egy lusta állat csak ugy rohangál a vizen ??
Rendkívül okos barátom! A "kokodil" már rég kipusztult a Nílus egyiptomi részén. Már több évtizede nem élnek a Szaharában. Max. krokodilmenhelyeken.
Hát már nem azért, de a nílusi varánusz az 1 méteres testhosszával elég kicsi. Egy komodói varánusztól jobban befosnál. Ja, és mégvalami: varánusz sincs Egyiptomban.
Szerintem te is elég lusta lennél, hogyha minden nap órákat kéne töltened azzal, hogy felmelegítsd a véredet. Na, erről ennyit. Tanulj fiam, ökör lesz belőled!
MI??? Az egyik ismimnek 2 méteres nilusi varánusza volt .
és még csak 10-12 éves volt . Krokodilok meg igenis élnek egyiptomban. A minap láttam ahogy steve irwin fogott egyet
. igaz 7 éve készült a film , de ott mutatta ahogy az arab
hajóktól,tutajoktól és csónakoktól uszó niluson , irwin csak ugy fogdosta a krokikat. ugyhogy gondold át amiket mondasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!