Az egerek tènyleg szeretik a sajtot vagy ez csak egy mítosz?
Az egér mindent felzabál.
Nálunk a nyaralóban a párnacsücskét és a könyvet is, ha mást nem talál.
Egyébként egérfogó esetén az 1-es válaszolóval értek egyet, nálunk is a kolbász vált be leginkább.
Volt, hogy bejutott a lakásba az egér. Minden módszert kipróbáltunk. A humánus élvefogó csapdától elkezdve mindent. Kolbászt, magvat tettünk a fogóba. Már idegbajt kaptam, semmire nem ment. Tettem egy darabka sajtot este a "nemélvefogóba", szinte azonnal megfogta. Sajnáltam szegényt, de a tudat miatt már nem érdekelt semmi, mert aludni sem tudtam tőle, annyit mászkált, ráadásul tiszta egérhugyszag volt a lakásban. A "nyomokról" nem is beszélve. Simán felmászott mindenre. Ha nem magam látom, nem hiszem el, hogy még a falon is meg tud kapaszkodni.
Nálunk a sajtdarabka fogta meg. Nem kívánom senkinek egyébként, amikor csapódott a fogó és még élt néhány másodpercig. Utána pedig kiszedni belőle. Örültem is, hogy végre hetek után elfogtuk, de azt a pár másodperces haláltusát látni..:(
5. vagyok. Értesítést kaptam, hogy közel egy év után válasz jött a kérdésre.
Háát, az élvefogó nálam egyik sem jött be. Se kolbász, se sajt, se csoki (ezt is olvastam akkoriban, hogy az egér szereti a csokit). Sajna a csapda fogta meg, se ragasztó, se lóvalaga, se semmi. Mi ráaásul az első emeleten lakunk társasházban, fogalmam sincs, hogy került a lakásba. Eskü, még mindig kiráz a hideg, ahogy az ágyunk mellett csattant és nézett a két gombszemével.. :((( Pedig kiidegelt rendesen előtte hetekig a mászkálásával, rágásával. No mindegy, köszi, hogy írtál.
Nem néztem a kérdés dátumát:)
Egyébként ilyen típusú csapda van itthon:
és csak a FÜSTÖLT sajt vált be, a sima sajt nekünk se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!