Fiú vagy lány cicát válasszunk benti cicának?
Holnap megyünk kiscicát választani.
Több tökegyforma van, fiúk, lányok vegyesen.
Mi alapján érdemes választani?
Igazabol a nostenyek is jelolnek ivarosan, szoval tenyleg tokmindegy szerintem. Jellemtol fugg, hogy melyik lesz kedvesebb, ha erre gondolsz. Ivartalanitani egeszsegugyi okokbol egyebkent is kell.
A kandurok nagyobbra nonek altalaban, ez talan egy szempont lehet, valaki szereti a nagy cicakat. De persze ez se torvenyszeru :D
Mindenképpen ivartalanítva lesz.
(És kinti cicából fog bentivé válni.)
Nekünk van ez is az is. A kandúr vad és utálja ha közeledünk felé, simán megtámad. (Kb 2 hónaposan ivartalanítva lett) Jelölni nem jelöl de kikaparja a virágokat, letépi a függönyöket.
A nőstény is ivartalanítva lett de ő jelöl. Simán telibe jelöli a cipőmet ha olyan helyen voltam ahol volt másik macska.. ő nem kikaparja a cserepeket hanem megeszi a növényeket és kihanyja a szoba közepére vagy éppen a hálóba az agy közepére. Ő mondjuk kedves, bújós ha olyan a kedve, de a nap nagy részében el van bújva és alszik valahol.
Én legközelebb halat veszek asszem.
5-os, melyik orszagban elsz, ahol egy 8 hetes macskat mar ivartalanitanak? Gondolom nem itt, mert nalunk ez nem protokoll.
Egyebkent pedig a novenyeket vagy olyan helyre kell tenni, amit nem er el a macska, vagy szamuzni kell oket, mert a legtobb szobanoveny mergezo szamukra! Emiatt is hany tole..most konkretan mergezed a macskad.
Ezt ne, lecci.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!