Milgammával kapcsolatban tapasztalatok?
Összeszedtem egy kóbor cicust, akinek a farkincáját valami baj érte. Pár centit még tudja a tövében mozgatni, utána csak lóg. De a doki még talált benne keringést, mert reagált az erős szorításra, fájt neki. Milgammát javasolt. Valakinek van vele tapasztalata? Olyan jó lenne, ha nem kellene amupálni. De drága, feleslegesen meg nem akarom megvenni, ráadásul rossz az íze, nem tudom hogyan tömöm belé.
Történt már valakivel itt csoda e téren?
Drága? 2000 forint.
Beletömni? Kajába tedd!
Minden patika mást ír. Benun már 5.500 a kapszula 🤷
Természetesen nem tömném bele, ezt átvitt értelemben mondtam.... -_-
Ha nem tudsz hasznosat mondani, akkor kérlek lapozz tovább.
Mennyit fizettél az orvosnak, amikor elvitted a cicát?
Szerinted egy amputálás mennyibe fog kerülni?
Egy állat bármikor megbetegedhet. Kap rá gyógyszert és lehet, nem teljesen fog segíteni rajta.
A milgamma az idegekre hat. Ha nem adod neki, sosem tudod meg, használt volna-e?
Ha megveszed azt a DRÁGA gyógyszert és netán nem teljesen segít a cica állapotán, akkor is a lelkiismereted megnyugodhat, te megpróbáltad a lehetőséget a gyógyulásához.
Igen, megpróbálom, de én még életemben nem hallottam ezzel kapcsolatban eredményt. Benne vagyok pár macskás csoportban, láttam már bénult macsekot ezzel kezelni, de áttörést egyiknél se értek el. Amputáció lesz vagy 30-50.000, de ha még adom neki ezt a gyógyszert feleslegesen, akkor kidobom a pénzt. És még kell majd neki oltás is, de más egyéb bajai is vannak szegény állatnak. Önerőből hozok rendbe egy kóbor macsekot, akit minden hülye egy "ó, szegény" jelzővel otthagyott.
Szóval valakinek KONKRÉT tapasztalat?
A Milgammában Benfotiamin van, ami a B1 vitamin egy továbbfejlesztett változata, jobban felszívódik és célzottabban hat. Ezen kívül még B6-vitamin található benne.
Mint láthatod ezek nem olyan ördögtől való dolgok.
Megkérdezheted pl. a gyógyszerészt, hogy tud-e úgynevezett generikumot ajánlani, ami ugyanaz a gyógyszer, csak olcsóbb mint az eredeti vagy valamilyen más alternatívát a Milgammára. Ha a közeledben van állatgyógyszertár akkor oda is bemennék, mert korrekt áron lehet vitamin készítményeket kapni. Egy másik opció, ha van cukorbeteg vagy neuropátiás ismerősöd, akkor neki az orvos ha jó fej, fel tudja írni TB-re és akkor kedvezményesen jutsz hozzá.
Ha az állatorvos szerint egyszerű Milgammával javítható a helyzet akkor egyértelműen inkább gyógyszer. Ha amputálni kell, akkor az pénz nyílván és a macska is elveszti az egyensúly érzékét, ami maitt nagyobb esély van későbbi balesetekre ecc. Milgammából pedig elég egy néhánynapos kúra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!