Befogadjam-e ezt a macskát?
Munkahelyem egy ipari parkban található. Van egy szép, ápolt, fiatal nőstény cica, akit valószínűleg az egyik cég dolgozói etetnek. Ránézésre elég jól tápláltnak tűnik. Nagyon szelíd, feltehetően jól érzi magát. Viszont mégiscsak "utcamacska" így.
Jót tennék neki, ha hazavinném és befogadnám? Van otthon egy másik ivartalanított nőstény macskám is, kérdés, hogy megszokná-e, nem vadulna el, stb...
Egy kutyám is van, ő nagyon macskabarát.
Köszönöm a segítséget!

Nem olvastam el a válaszokat, de meg tudom tippelni őket.
Nem tartom jó ötletnek.
Most függetlenül attól, hogy ki partolja a bent tartott macskat ki nem, egy eleve kintre szokott macskának már tényleg szenvedés lesz az élete, ha bezárod.
Ha eleve ott nő fel, kis koratól, akkor oké, mwgszolja, főleg, ha foglalkoznak vele.
De felnőtt koraban ezt már nem tudod eljatszani. Nekem egy ilyen macskam már ugrott ki az elsőről.
Ha lathatóan apolt, akkor annyit tudsz tenni, hogy elviszed állatorvoshoz aztán visszaviszed eredeti helyére és majd te is eteted.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!