A szomszéd majdnem minden nap bezárja a macskánkat és nem engedi ki. Többször szóltunk már, de ennek ellenére is bezárja. Mit lehet tenni?
A sztori nyáron kezdődött, amikor nyaralni mentünk, ekkor a macskát apum etette, viszont ő minden nap dolgozott és csak este jött haza. Ekkor eltűnt 3 napra a macska. Miután visszaszereztük, egy idő után megint eltűnt, mert bezárták. Ez azóta számtalanszor előfordult, a felszólítás ellenére, hogy ne zárja be és ne etesse. Többször én és anyum is átmentünk szólni, de azóta ugyanúgy megtörténik. A cica kinti, de nagyon sokszor beengedjük amikor otthon vagyunk, viszont mikor dolgozunk, akkor kint van. Lenne helye a pincében addig, ahova kaját rakunk neki, ott meleg van és aludni is tudna, nem zavarja semmi, viszont mivel etetik(és sokszor kenyérrel vagy tejjel, amit nem szabadna egyen!), ezért nem szokta megenni a kajáját. Mi minőségi, rendes táppal és konzervvel etetjük, minden oltást megkapott, tehát rendesen van tartva, nem vagyunk felelőtlenek, mint amit sokszor megkaptam facebookos csoportokban. Több macskánk volt már, mind kint éltek és jó életük volt, öregen pusztultak el. Ezzel a cicával annyi gond volt, hogy mivel gyerekek mellől hoztuk el, nagyon bújós, barátságos macska, ezért könnyen odaszokott a szomszédhoz, amíg mi nem voltunk itt. Ők pedig gonosz módon ellopták.
Kérdés: mit lehet tenni ennek érdekében, hogy ez többet ne forduljon elő? Fel lehet-e őket ezért jelentni? Javaslatokat várok.
Köszönöm, ha elolvastad.
Ezzel a cicával annyi gond volt, hogy mivel gyerekek mellől hoztuk el, nagyon bújós, barátságos macska, ezért könnyen odaszokott a szomszédhoz, amíg mi nem voltunk itt. Ők pedig gonosz módon ellopták.
Leszámítva az etetést szerintem jobban járna, ha a szomszéd lenne a gazdája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!