Honnét lehet tudni, hogy melyik utcai macska kóbor?
#3:
Mi van, fáj az igazság? Biztos egy tipikus vidéki paraszt vagy te is, akinek halvány fingja nincs a felelős állattartásról. Nyomogasd csak a piros x-edet, barom.
Kettes válaszoló, én falusi paraszt vagyok, mégis bent tartom a macskát, almot veszek neki, állatorvoshoz viszem, ha ki is viszem kicsit az udvarra, mindig figyelem, hová megy, stb.... Ne vetítsd ki a frusztráltságod minden vidékire. Habár egyet értettem veled.
A kérdezőnek meg, a kóbor macskák általában nagyon soványak, betegesnek néznek ki, kócos a szőrük, stb....
Egy jól kinéző, jól táplált macska nem kóbor.
Belinkelem ide az Állatbarát Alapítvány kapcsolódó írását. Lényege: nem kell a gazdis macskákat összeszedni!!
Amelyik kint van, az kóbor.
Ne magyarázza be nekem senki hogy nem kóbor macska az amelyik a kertemben tanyázik, szarik fosik 0-24. Ha itt van szinte egész nap a tetűje, akkor mikor van "otthon"?
Tegyük tisztába a fogalmakat!
Jogilag minden közterületen lévő állat kóborállatnak számít. Az, hogy gazdátlan-e vagy sem, más kérdés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!