13 hetes kiscicám hány, hasmenése van, kicsit folyik az orra... orvos látta, kapott antibiotikumot, azt mondta megfog gyógyulni....én nagyon aggódom érte más is volt már így ? Mennyi a felépülèsi idő ?
Orvos tudja megmondani, hogy mi baja es mennyi ido, mire meggyogyul. Tole nem kerdezted?
De eddigi kerdeseid alapjan elegge beteg a cica.
Ha valoban tenyesztotol van, ahogy allitod (bar ezt nem hiszem), akkor en azert beszelnek vele, hogy ez megis mi. Beteg allatot normalis tenyeszto nem ad el, amig meg nem gyogyul, pedig te azt irtad, hogy mar nala is antibiotikumot kapott.
Ne hivd az allatorvost, hanem te vidd el normalisan felszerelt rendelobe!
Rengeteg vizsgalatot nem tud elvegezni eszkozok nelkul. Pedig asszem elegge raferne.
Az én kiscicámnak is ez volt a baja a hétvégén, lázas is volt, nem evett semmit, csak aludt, kedvetlen volt. Hasmenése volt, habosat hányt, minden kijött... Igaz sima házi macska, de szerintem ezt mindegyik elkaphatja... Orra nem folyt.
Elvittük állatorvoshoz, megvizsgálta kapott mindenféle injekciót, vitamin, antibiotikum stb. Aznap még nagyon ramatyul volt, másnap kezdett jobban lenni. Vissza kellett vinni, de arra már kb. meggyógyult, csak hasmenése volt... Most már újra az igazi. Az állatorvos szerint ez ilyen vírus, a nevére nem emlékszem... Bár a miénknek az orra nem folyt, lehet macskanáthás is... Emlékszem 2015-ben volt előtte kiscicánk, már 6 éves, ő neki is ugyanilyen baja volt kölyökként, akkor is ugyanígy kezelte és meggyógyult.
Ha nem javul, szerintem vidd mindenféleképpen vissza! Remélem segített ez valamit... Mindenféleképpen kellett neki pár nap... Amúgy ne hagyd kiszáradni, mindenféleképpen itasd, hiába hányja ki, ha kell fecskendővel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!