A kis kutyám 13 hetes minden nap este 11 től pörög fel hajnali 3-ig.... mit tegyek?
Én dolgozóm reggel 10-től este 18- ig
Amint haza érek foglalkozok vele, amíg el nem faradok és le nem fekszem aludni ő is le fekszik velem..de viszont ahogy említettem 11 körül felpörög
Az agyra fel tud ugrani mert alacsony.
Egy yorkiról van szó <3
Ha ki zárom a szobából addig ugat amíg be nem engedem.. amint be engedem egyből fel ugrik az ágyba és harapdál, ugrál, karmol, ugat, ez már így megy kb 2 hete és már nem bírom aki tud valami tanácsot ne tartsa magába
Előre is kszm:)
Csak addig játszok vele amíg el nem fárad, amint látom hogy álmos csinálom az ágyat és fekszünk is le.
Egész nap erre vár és én is hogy végre foglalkozak vele
Senki se értse férre imádom a kis kutyámat, és tudom hogy ezt is vállaltam nekem ő az első saját kutyusom, kíváncsi vagyok van e valami módszer arra hogy ne kelljen fel:)
Az egyik ismerősöm mondta hogy nekik fél évig csinálta ezt a kutyusuk, ha nincs más megoldás kibírom 😅😅😜
Egy csaladtag esetleg? 😂
Egyedul lax vele?
Egész nap otthon van a kiskutya, alig várja, hogy hazaérj. És amikor hazaérsz "foglalkozol vele" amíg el nem fáradsz. De attól, hogy te elfáradsz, az nem azt jelenti, hogy ő is.
Ő nem egy játékszer, amit előveszel, ha kedved tartja.
Mindennap le kell mozgatni, vidd el sétálni, labdázz vele, taníts neki trükköket.
4/ igen csaladtag probléma?:)
5/ tegnap vittem ki először az udvarra mivel akkor kapta meg a 3.- oltását és amíg az nem volt meg az állat orvos nem javasolta a levitelét, és igen tisztában vagyok vele hogy le is kell vinni attól még Hogy ő az első saját kutyám, a szüleimnek volt kutyája tudom hogy kell velük játszani stb :)
6/ igen úgy látszik a vérükben van 😂😂😂 kis ördögök
Köszönöm szépen a tanácsot ki próbálom este 😊
7/ idegesítő is de nagyobb részbe inkább sajnálom
8/ tegnao vihettem le először
Hát tovább nem tudok vele játszani ha egyszer el fáradok, ez nem fel órát jelent hanem 1 2 órát is akar úgy hogy én dolgozók is tisztában vagyok vele hogy ő nem egy játék nem kezelem tárgyként:D
9/ kis cuki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!