Hogyan jelöljünk 5 ugyanolyan színű macskát a megkülönböztetés céljából?
Totál egyformák, valahogy szeretnénk megkülönböztetni őket. Nézegettem a nyakörveket is, de annyi olyat olvasni, hogy beleakad valamibe, már ha egyáltalán megtűri magán.
Más módszer meg nem jutott eszembe.
Minden ötletet szívesen fogadok.
Miért, nem mindegy melyik melyik?
Esküszöm nem értem miért kéne megjelölni őket.
Már nálunk vannak a macsekok, elhagyott, kidobott cicák, testvérek.
Őszintén, elgondolkoztam az első kérdésén, de tényleg csak annyit tudok rá válaszolni, hogy "csak" :D
Már van személyiségük, de jó lenne tudni, hogy melyik melyik :D Melyik, amelyik kijön köszönni, ha hazaérkeztünk, melyik az, amelyik a kutyával alszik, vagy melyik, amelyik folyton különcködik. Személyiség alapján már van nevük, de ha egymás mellett vannak, fogalmunk sincs, melyik.
És ivartalaníttatni is akarjuk, ha odaállítunk 4 lánymacskával, ott hogy különböztetik meg őket? Vagy nem számít?
Ennyi ésszel minek macska?
Épp most különböztetted meg őket.
Amúgy több teljesen egyforma macskám is volt, mégis mindíg tudtam melyik melyik.
Ahogy írtad, van személyiségük.
Nem értem. Ránézel és nem látod melyik??? Mindnek teljesen más arca, tekintete, mozgása, szokása van!
Tegyél fel képet, lehet tudunk mi ős cicások segíteni, hogy mit kell nézni! :)
Mennyi hülye választ, előbb-utóbb úgyis meg fogod tudni őket különböztetni, az arcukról, kicsit különböző testalkat, valami pici apróság stb..
Egyébként tegyél rájuk különböző színű nyakörvet, ez humánusabb és sokkal jobb megoldás, mint a farkukat vagdalni... Istenem, ott mit tudsz levágni? Hacsak nem hosszú szőrű...
#10, nem vagyok szaporító, kikérem magamnak!
Ha vetted volna a fáradságot válaszírás előtt, és elolvasod a kommentemet, írtam, hogy mi fogadtunk örökbe 5 kidobott cicát. Akiket imádunk, nagyon viccesek, gyönyörűek, rendkívül okosak. Januárban visszük ivartalanítani őket.
Ezen a képen csak négyen vannak, lehetetlen olyan fotót csinálni, amelyiken mind rajta van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!