Hány kilós a macskátok? Kinti, benti?
Figyelt kérdés
Én most mértem az enyémet kíváncsiságból, 6,7 kilós.
Kinti cirmos
2021. nov. 2. 10:02
11/24 anonim válasza:
Ivartalanított benti cica. 3 kg. Kifejezetten kicsi macska. Most lett másfél éves
12/24 anonim válasza:
Másfél éves ivartalanított, benti kandúr 4kg
13/24 anonim válasza:
5hónapos lány,még elég kicsi,2,6kg
14/24 anonim válasza:
Származásukat tekintve sima utcai macskák, benti tartás, ivartalanított nosteny és hím, 4 és 6 kg a súlyuk.
15/24 anonim válasza:
2 ivartalan nőstény szobacicám van. A dundibbat nem tudom, 4-4,5 kg körül lehet. A kisebbik termetű viszont már beteges (13 éves), így sokat járunk mostanában dokihoz, ahol megmérik. Sajnos a kezelés ellenére folyamatosan fogy, a tavalyi 3,8 kg -ról mostanra lecsökkent a súlya 3,2-ra.
16/24 anonim válasza:
ivartalanított kandúr: 4.5, ivartalanított lány: 5.2 Benti cicák, utcáról befogadott sima cirmos házik.
17/24 anonim válasza:
9,7 kg gyönyörű Maine Coon kandúr :)
18/24 anonim válasza:
Ivartalanított benti nőstény cica: 3,5 kg
Nem ivartalanított kinti kandúr: 6-7 kg között. Picit elhízott sajnos.
19/24 anonim válasza:
Az egyik 3-4,de elég kicsi is.Ezzel a súllyal ő így is kicsit pufi,3 éves.
A másik nagy,magasabb mint a 10kg-os kutyám és vele egy súlyban is van szintén 10kg.5 éves. :D
Mind a kettő ivartalan kandúr.
20/24 anonim válasza:
Brit cicám, kandúr és közel 10 kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!