A macskától elkaphattam valami férget?
Figyelt kérdés
Szoktam neki adni enni, de nem szoktam simogatni. Először simogattam meg akkor is kesztyűben. (!! Ez elég undorító lesz!! Tehát azért "félek" a macskáktól mivel kiskoromban a szomszéd férges macskáját simogattam. Utána pedig a szememet elkezdte néha "szúrni" valami. Megnéztem a tükörben és 1 kis vonal volt (féreg) amit kitudtam mindig szedni) Biztos, hogy férges mivel nem volt féregtelenítve és csak néha látom.2021. júl. 24. 18:47
1/5 A kérdező kommentje:
Azért aggódok annyira mivel kontaktlencsém van és nem lenne szerencsés még 1 ilyen féreg.
2021. júl. 24. 18:49
2/5 anonim válasza:
Te macskad? Ha igen, akkor tessek feregteleniteni rendszeresen. Ha nem a tied vagy nem akarod feregteleniteni, akkor ne erj hozza, vagy legalabb rogton moss kezet.
A tobbihez nem tudok hozzaszolni, ilyenrol meg nem hallottam (ez nem jelent semmit :D), altalaban ha ferges az ember, akkor nem a szemeben vannak a fergek, de elkaphatod, nyilvan.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem az enyém csak, ha ott van adok neki enni.
2021. júl. 24. 19:07
4/5 anonim válasza:
Vegyél egy adag féreghajtót, és egy adag csepegtethető bolhaölőt. Szerintem 1.000 Ft alatt megúszod, cserébe neki is sokkal jobb lesz ha bármi baja van, és neked sem kell félned.
5/5 anonim válasza:
Szerintem, ha már eteted, akkor adj neki féreghajtót, körülbelül 400 Ft. Hálás lesz cserébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!