Férget hányt a macskám, én is elkaphattam tőle?
utolsó: 5 hónapos a cica
holnap viszem dokihoz a cicát
nem fog emiatt a háziorvos lenézni? kicsit félek tőle sokszor mogorva tud lenni!
Az első hónapjaiban még többet kell féreghajtózni mint felnőtt korban!
Gondolom az hogy azzal takarózol hogy csak 5 hónapos, azt jelenti hogy még soha életében nem kapott 🤦♀️
Nem csoda hogy már dőlnek a szerencsétlenből a férgek.
Jól ledorongoljátok a kérdezőt. Én a nyáron hoztam alapítványtól egy féléves macskát, azzal, hogy teljesen féregmentes, azt mondták, hogy ráér október-novemberben ismételni. Meg is vettem a gyógyszert, de szeptember elején már férget hányt a cicus (benti!), lekezeltük, ismételtük, majd november végén ismét férget hányt, újabb kezelés, decemberben megint hányt, másik állatorvos, ott kiderült, hogy giardiás IS... Akkor ki a hunyó, az alapítvány, netán az első állatorvos? Jöhettek a kaszával, kapával!
Kérdező, ne félj, hogy az orvos mogorva lesz - látott ő már fűben nyuszit! Csak itt a gyakorin vannak ilyen szuper gazdik, akik mindig mindent jól és jókor:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!