Pici cicámat elkaphatta valami és megsérült. (Bővebben lennt ) Tudnátok segiteni?
Szerintem ha a gerince sérült volna, akkor szerintem nem is enne-inna. Sajnos tényleg csak egy orvos tudná megmondani, hogy mi a baj. :(
Néha-néha rááll a lábaira? Ha egyáltalán nem használja őket, akkor lehet, hogy nagyobb gond van, de ha próbálkozik, akkor talán nincs ok nagy aggodalomra.
Nézd át alaposan, hogy van-e a testén bármilyen támadásra utaló jel (apró seb, szőrhiány, ilyesmi). Lehet, hogy csak menekülés közben meghúzta a lábát.
Ha nem múlik, akkor viszont próbáld meg valahogy eljuttatni az orvoshoz, legalább csak egy vizsgálat erejéig, hogy tudd, mégis mennyire komoly, ha az.
Nem látok rajta semmi ilyesmit,se sebet, se szőrhiányt.
Attól féltem igazán hátha belső vérzése van.
Mert volt egy kiscicánk akit az anya cica felvitt a tetőre de a kiscica leesett és sokáig látszólag semmi baja nem volt aztán egyszercsak elkezdett vérezni az orra és felhivtuk az orvost azt mondta h fejsérülés miatt és sajnos nem is élte túl :(
De remélem,hogy tényleg igazatok lesz és teljesen felépül a kicsi cica:) Köszönöm hogy válaszoltok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!