. Nektek milyen fajtájú macskátok van?
Sima házi macska.
Viszont nincs így magában hogy melyik a jobb. Itt egy példa. Melyik a jobb, egy traktor vagy egy Ferrari? Attól függ mire, a ferrarival nem tudod felszántani a földet.
Általában a sima házi macska jobb egerésző, a fajta macskák meg küllemre különlegesebbek (némelyik), vagy jobb minőségű a bundája, stb. Viszont a házi macska is ugyanúgy dorombol és tökéletes házi kedvenc.
Bengáli, sziámi.
Mondjuk ők nem egerészésre vannak tartva, hanem családtagok. Gyerekek. Nagyon kedves, szeretettel teli cica mindkettő.
Jöhetnek a lepontozások a bio egérfogó tartó tirpákoktól 😘
Maine Coon.Brit rövidszőrűt szerettem volna,de a páromnak ez tetszett jobban.
A másik sima házi cica.
Kinek mi. A Bengáli pl egy nagyon aktív fajta, hozzám nem illene. De másnak lehet, pont ez a tulajdonsága vonzó.
Nekem mentett házim van, nagyon barátságos, jön, dorombol, dörgölőzik, de egyedül is elfoglalja magát, sőt játszani inkább egyedül szokott és sokat alszik (mondhatni lusta, még macska mércével is). Nekem ő tökéletes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!