Meghalt a cicám, aki a lelki társam volt, 1,5 évesen. Hogy lehet ezt kibírni?
Figyelt kérdés
2021. okt. 26. 14:28
11/23 anonim válasza:
Előző vagyok. Első 1. hét volt a legrosszabb, ezt akartam írni.
12/23 anonim válasza:
Nem értem miért vannak lepontozva a kérdezőnek segítő válaszok ellenben minden más meg fel.
14/23 anonim válasza:
" Egy háziállat miért ne lehetne az ember lelki társa? " Lelki társ: akivel mindent meg tudok beszélni. Szomorú ha valaki egy állta viselkedésébe belemagyarázza ezt, szörnyen magányos lehet.
16/23 anonim válasza:
14.Szomorú hogy egy ilyen kérdésnél ezen akadtok fenn...valakinek igen is lehet lelki társa a háziállata, ezen nincs mit vitatni.
17/23 anonim válasza:
13.rád is rád férne egy kezeltetés...
18/23 anonim válasza:
Nem, nem lehet, ugyanis nem az amit bele akar látni a gazdi. Lehet nagyon szeretni őket, cicásként ez nem vitatom, de soha nem lesz lelki társ egy állat. Ezzel csak áltatják magukat akik elhiszik.
19/23 anonim válasza:
18.oké de itt minek vitatkozol ezen mikor a kérdezőnek épp elhunyt a cicája? érzéketlen vagy és érdemben se válaszoltál még a kérdésre...
20/23 anonim válasza:
A cicad nem volt lelki tarsad. Nagyon szeretted, a kismacska is biztos nagyon ragaszkodott hozzad es faj az elvesztese. De ha lelki tarsadnak erzeted, akkor keress fel szakembert, mert ez nem normalis.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!